Sny3838 Baby me e bebeğin kendi markasından aldım granül sabuk sıvı deterjan ve yumuşatıcı, kızımın banyo yıkama ürünlerini de baby me tercih ettim , baya araştırdım. Sivi deterjan ile yikadim yumusatici da kullandim kıyafetlerini ve tum tekstil urunlerini sentetik 30 derecece 1 saat 30 dk da yikadjm uzun normalde uzun program onu 1.30 a düşürdum yumuşatıcı kullandım,(zaten kapakta belli olcu var yari yariya kullandim kapak içindeki oldu 25 ml lik ilk olcu 10 yaziyordu 10 a kadar koyduk yarisi bile degildi diyebilirim ayni sekilde yumusaticida da o sekilde kullandim,yıkama bitince ek bir durulama daha yaptım bebek kiyafeti oldugu icin ek durulama oldugunu okumustum birde ilk defa giyeceği için uzun programda yıkadım , hic bir cekme vs yasamadim uzun programda da olsa , ertesi gunu kurudu ve utuledim 28.haftamda yikamistim çanta mi hazırlamıştım smdi 33 üz sona doğru bekliyoruz . Bebeğin alerjik olup olmadığını doğumdan sonra daha iyi anlayabilirsin, alerjik olan bir bebek vardı arkadaşımın o dalın toz kullanıyordu yumuşatıcı kullanmıyordu, bende baby me çok araştırdım hassaslik olduğu yazıyordu inşallah kızımda memnun kalıp devam ederiz , yıkadım kururken ymusacikti utuleynce daha yumuşak oldu😊