Mustafagunay61 Aslanoglum canim kuveze girmesi icin bir neden var mi zaten butun ameliyat gunleri 37 haftads veriliyor 37 hafta da bebek butun gelişimleri tamamliyor senin bebis kuvezemi girdi
Ince_imral Aslanoglum bende ilk gebeliğimde 37 haftada normal Doğum yaptım hiç sorun çıkmadı canım birşey olmaz 37 küçük değil zaten gelişimi tamamlanmış oluyor
Ceydacetin Aslanoglum cnaım ben tam 37 de yaptım hem suyu bitmişti hem gelişim geriliği vardı direk yanıma getirdiler
ElifKucak Benm ilk bebeğüm 34+4 de doğdu almadılar gelişimi iyi olduğu için ki senin 37 hafta alacaklarını sanmıyorum aksi bi durum olmadığı sürecede almıyorlar genelde bildiğim kadarıyla tabi✨
ipek_sahin97 3 gün önce 37+5 doğum yaptım 4 saat kadar aldılar bebeğimi geri getirdiler sonra bi sorun yoksa almıyorlar benim bebeğim küçük ondan aldılar solunum desteği için Bi kaç saat
prensesannesiiiiii Aslanoglum bende 37+3üm haftaya pazartesi yani 38+2de sezeryan olcam inşallah bir sorun olmaz küvese giremez ama ben ciğer geliştirici iğnede oldum 😊bakalım artık sağlıkla gelsinler inşallah