ozlemkzl3 Kızlar resmen evde bişey kalmamış bugünde çok yağmurlu internettende söylemek istemedim yarın yada diğer gün alışverişe çıkıcaz ne yemek yapcagımı bilmiyorum domates salçası sebze vs hiç bişe kalmamış aç kaldık 😂
Seymaben ozlemkzl3 salca olsaymis birsuru altarnetif sunardim😅 kahvaltılık varsa kahvalti yapin aksama🤔 öğün gecmis olur🙊
PrensesFiona Deletedmom623737 hamilelikte iyice düştük hamurişine 🤭 ben de yakın zamanda yaptım canım çekiyordu.
ozlemkzl3 Deletedmom623737 geçen yaptım çok güzel oldu tarif atabilirim canım 10 dk da çok basit kabartma tozlu nasıl da kabarıyor
Edaeymen ozlemkzl3 doğum yapıp annemlerde kalacam die alışveriş yapmıyorum ama her gün ne yapacam die çıldırıyorum doğana kadar bir gün pişi yaptim bir gün patatesli mantı yaptım bir gün a101den tavuk döner alıp yanına pilav yaptım
Deletedmom623737 ozlemkzl3 Mercimek felan varsa bi çorba yap yanına makarna maakrna da yoksa kahvaltılık yok yanına mis 🤔🙈🙈
annesinin_beybisi ozlemkzl3 patates buğulaması . patatesi elma dilim seklinde doğra tavada biraz az yağla pişir üstünden çıkana kadar sıcak su pul biber nane tuz . yanina çay demle kahvaltilik çıkar 😊
asellmom ozlemkzl3 geçen bende öyleydim benim annem karslı bizde hengel diye bir yemek var tuz un yumurtadan yapılıyor içsiz mantı gibi bide yoğurt lazım üstü için eğer hamur açmayı biliyorsan internetten bak yap harika bir lezzet 👌
PrensesFiona Deletedmom623737 kilo sorunu olmasa da bol bol yesek keşke 😌😋 12 kiloyla doğuma giderim diyordum şimdiden 16 kilo aldım 😅
Aymilanin_kardesi ozlemkzl3 evde ne var mesela patates var mı evde olan birşey dersen hemen söylerim 😊
Esmavoles ozlemkzl3 ben yemek yokken kahvalti hazirliyorum exra yapabilcegim birsey varsa yapiyorum pişi olsun patates kizartmasi
Morningstar ozlemkzl3 kahvaltı, makarna ,pilav , un çorbası, patatesli birsey yapabilirsin ben genelde evde birsey yolsa aksam kahvaltısı yaparım eşimde çok sever patyum yapabilirsin patatesli yumurta 😃