arenikom Ara ara sancılar giriyor ama bugunku kontrolde 3600 gr dedi ve başı tam kanala girmemis dedi. Ongorunuz ne dedm doktora ameliyat gibi dedi haftaya tekrar çağırdı.
sabirsizmomy arenikom bende de durum aynı su an 39+1iz geçen hafta 38+2de bebek 3700dü baş çevresi de 1 hafta öndeymiş dr kanala girmeyebilir iri bebek sezeryan olur yine de 40a kadar beklerim dedi 😓
kivirciginannesi arenikom 42+1 de doğurdum bebeğin başı doğduğu güne dek tam yerleşmemişti:) 3800 dendi 3360 doğdu. Siz beslenmenize dikkat edin bol bol yürüyün. Gerisi bebeğe kalmış. Böyle doktorları hiç anlamıyorım hemen ameliyat demek nasıl bir mantık
Elyesa_annesi arenikom bende bugün hastaneye gittim 37. Haftamızdayız 3.500 kg olduğunu ve bebeğin iri olduğumu söyledi başaşağı pozisyon almış 2 şubatta tekrar bekliyor kilo almaya devam ederse normal doğum zor dedi 🙈
arenikom sabirsizmomy ya yakinmis hemen hemen kilolari haftamiz da ayni 39 +1 im ben de bugun nasl gidiyor
arenikom sabirsizmomy devlete mi gidiyorsunuz ozele mi ben öğretmenim oldugum yerde sadece devlet var ozel icin en az 3 4 saat yol gitmem gerekiyor ve bu hava şartlarından zor
sabirsizmomy arenikom hala pek bir gelişme yok açıkcası 2 gündür arada karnımın alt tarafında hafif regl ağrısı hisseder gibi oldum o kadar yarın kontrole gidicem bakalım muhtemelen tarih verecek sezeryan için 😢