dml33 Sevgi-clk yorgun olunca bel ağrısı ve kasik ağrısı oluo bulanti cok şükür gecti bazen sabah oluo
Busakts Sevgi-clk benim de bulantı hiç yok zaten hiç yaşamadım diyebilirim. Sadece biraz bacak agrısı oluyor bende
Burcukorkmazkaya Sevgi-clk mide bulantım sabah kalktığım zaman oluyor. Yemek hala çok yiyemiyorum. Kızımız olacak dedi doktor🥰 ve hala hiç göbeğim çıkmadı sizde durumlar nasıl 🤷♀️
Sevgi-clk dml33 benim bugün aşırı bel karın ve kasık ağrım var hamilelik çok güzel bir duygu ama çok tedirgin ediyor insanı Allah sağ selamet doğurmayı nasip etsin hepimize
_101422_ Bulanti falan gecti cok sukur ama biraz is yapsam yurusem falan belimin agrisindan duramiyorum
Sevgi-clk _101422_ bu postta kendim gibi olanları buldum sanırım benimde bel ağrım sürekli zorlandığımda yada streslendiğmde oluyor
Glsh14 Mide bulantim sancim yok ama biraz yurusem sag kalcamin agrisindan duramiyorum.dunde kontrolde bebegimin eşinin asagida oldugunu ogrendik umarim cikar yukari
Sevgi-clk Burcukorkmazkaya Burcukorkmazkaya benim göbek Mars’a doğru gidiyor 😂3kilo aldım ama büyük duruyor baya
_101422_ Burcukorkmazkaya bizede 14 haftada kiza benziyor dedi cuma detayli ultrason var 19. Haftaya giricem kesin belli olur heralde. Benim karnim biraz cikti artik anlasiliyo disardan
Burcukorkmazkaya 159951 adet olmuyorum inan adet olsam derim hamile değilim 😂 ne göbek ne hareket bazen hamile miyim diyorum hani doktor kontrolü de olmasa ben kendim bile inanmıyorum
159951 Burcukorkmazkaya tam gıcıklık Bi durum yni Bnm açımdan nasıl olurda ilk 4 ay hem kusup hm göbeğim çıkıyo Bn anlamıyorum 😊😊😊😊
dml33 Sevgi-clk amin inş hepimize aynen cok zor her ağrıda insan suphede kalıp doğurama kadar doguruncada çocuğa bisi oldumu korkusu oluo
Hamisssss Sevgi-clk benim de bel ağrım çok fenaydı fıtığım sinirlere baskı yapmaya başlamış bebek büyüdükçe bu durum beni biraz zorluyor :( ama kızımı yeni yeni hissetmeye başladım bu da mucizevi her şeyi unutturuyor 🥰❤️🤗
Galadriell Sevgi-clk Ben 16 haftalık hamileyim ama belirtilerin hepsi bende mevcut. Biraz fazla yürüsem yada ev işi yapsam direk sağ kalça be bacakta ağrı, buna eşlik eden bel ağrısı oluyor🥺
Sevgi-clk Galadriell bende 17+3hadtalık hamileyim demekki bu haftalar üç aşağı beş yukarı böyle ağrılı oluyor 15,16 haftalarda da agrılarım vardı ama bu denli değildi kuzum inşallah güzel şeylerin belirtisidir ❤️