55alp34 Kizlar meraba hamilelik sürecinde yüzümde lekeler oluştu nasıl gider bu lekeler tek çözüm lazer mi doğal yollarla bu lekeler den kurtulan var mı acilll?????
esmer3 55alp34 güneş kremi kullandınız mı hiç? Gebelikten sonra kendiliğinden geçer şu an bi şey yaptırmayın kendiliğiinden geçmezse mecbur prp lazer seçeneği düşünürsünüz
Onner 55alp34 benim göz çevremde çıktı aydınlatıcı göz çevresi kremi kullandım ve günlük cilt bakımı yaptim yani yikama tonikleme ve bol bol nemlendirme. 1 haftaya geçti.
55alp34 esmer3 Yok kullanmadim Canm dışarı pek çıktığım yok zaten ama ilk hamileligimde hep geçer dediler doğumdan sonra geçmedi şimdi ikncye hamileyim daha da çoğaldı dogmdan snra lazer yolu görnyo bana galiba🤦😀😀
esmer3 55alp34 güneş kremi çok önlüyor onu işte keşke kullansaydınız annem de kullanmadı son gebeliğinde hiçbiri geçmeyince mecbur prp yaptırdı
Askiletotomsu 55alp34 blogger önerisinde bir sabunmus trendyolda okudum bı ise yramiyo yalan sahte diyen de var ovende
esmer3 55alp34 bayaa azaldı prp den sonra lazer tedavisine geçecekti birkaç ay sonra da onu yaptıracak ama mutlaka uzman doktora yaptırın güzellik merkezlerine değil
55alp34 esmer3 Yok Canm güvenemem zaten hergun yeni yeni haberler duyuyoruz doktor altnda olması daha guvenilir