Meliselif Kızlar şöyle açıklıyom 1.58 boyum 85 kilom, hamileyim şuan 16 günlükken fark ettim betahcg 311 çıktı. Sizce diyet yapmalı veya kilo vermeye çalışmalı mıyım?
esmer3 Meliselif diyetisyen eşliğinde yapabilirsin canım böyle yapan çok gebe var ama kendi kafana göre bi diyet uygulama yardım al
Tontikannesi Meliselif bende öyleyim ama kilo varmek yerine olabildiğince az almaya çalışabilirsiniz mesela bebeğe faydasıda olmicük şekerden hamurdan kızarmadan uzak duru yeter
UmutsuzPolyanna Meliselif sellaaamnm bende 100 kg ile hamile kaldım 86 kg düştüm şuan 89 kg olmuşum 27+6 yım başlarda çok bulantım oldu yiyemedim daha sonra dikkat ettim şimdi midem küçüldü çok yiyemiyorum ufak ufak bacaklardan ellerden ödem tutmaya başladım ama suyu içmeyi çok azalttım ondan olabilir ya önceden baya içerdim şimdi 2 lt anca fazlası varsa bilmiyorum kiloma göre en az 3 olması lazım aslında
gunesligun Meliselif evde kendinz diyet yapmaya çalışmayın. Fakat diyetisyene gidin onun eşliğinde olablr
Duyguseli_kz Meliselif diyetisyene başvur istersen kafana göre yapma ama şöyle biseyde var ilerleyen zamanlarda kusma çok olunca ister istmeez kilo veriyorsun ben 60 kiloda hamile kaldım doktor bana ilaç verdi kilon var doğuma çok yeme ilaç herşeyimi karsilicak dedi zaten kusarak 3 kilo verdim 1 ay da yine tekrar biraz kilo aldım 3 aylık oldun şuan 65 kiloya geldim
Duyguseli_kz Meliselif zaten zamanla iştahsizlik oluyor bişey yiyemiyirsunuz kusmaktan benim öyle oldu