Kızlar gerçekten tarifi yok bu duygunun ☺️
40+0 haftada rutin kontrole gittim. Nst de sancım çıktı ama çok az adet sancısı gibi bi şey hissediyodum sancı olacağını hiç düşğnmemiştim. Doktora gösterdim vaktin dolmuş eve gitme yatıralım dedi. 3cm açıklığım vardı.
Açıklığa baktığında ağrı hissettim ve bu ağrı uzun süre geçmedi. Yatırdılar odaya hala ağrıyı hissediyorum. Ebeler geldi kontrol için bi de onlar baktı açıklığa ben kıvrandım ağrıdan sancıdan. Sonra sancı şekline dönüştü ve 2 dkda bir gelmeye başladı. Sancım var ama açıklığım yoktu. Suni verdiler çok az sancım daha da artınca kapattılar. Sancım geldikçe bağırmaya haykırmaya başladım (ilk gebeliğim napıyım nazlandım) ıkınmak nefes almak aklıma gelmedi.😅
Hemşire gelip kızdı öteki hastaları korkutuyosun diye derin nefes al o yeter dedi😅
Kızlar derin nefes alıp verdikçe inanın daha kolay oluyormuş sancıyı çekmek. Öğrendim sonra hep derin nefes alıp vere vere sancıyı karşılamayı öğrendim size de şiddetle tavsiye ediyorum.
Ikınma gelirse ıkınma dediler tabi o an tutamıyosun ki kendini. Ben ıkındım valla ilerlesin diye😅 açılma ilerlemiyo napıyımm🙈
Bikaç kere ıkındım sonra hemşireyi çağırdım o muayene ederken bi daha ıkındım aha dur saçları göründü dedi😅 ay ben şokkk🤗❤️
Ikınman geldikçe ıkın dedi sonuna kadar ıkındım. Kızlar size tavsiyem ıkınmayı yarıda kesmeyin gelip gelip geri içeri kaçıyor süreç uzun ve zorlu oluyor.
İki üç kere ıkındım sonrasında kucağıma bi şey verdiler🙈🥲🥲
Allahım o kadar dayanılmaz sancıların üstüne sıcacık o pamuk tenini okşayınca bambaşka ben oldum. Uyuşturucu gibi her şeyi unutturdu canım oğlum. 🥰
Normal doğum yaptım ama Baya dikişim oldu benim bebeğim biraz iri olduğu için. Dikişler bitince oğluma kavuştum.
Tavsiyelerime uymanızı önemle rica ediyorum hatta şimdi bunu okuyunca provasını yapın ki nasıl doğum yapacağınız az çok belirginleşsin kafanızda.
7 kilo gitmiş bu arada 4 kilo doğurdum oğlumu ☺️
Allah hepinize hayırla doğurmayı nasip etsin
Korkanlar varsa hiç korkmasın bi iki kere çekilen sancı bir sıcak ten kucağa alınınca yok olup gidiyor. Elli kere olsa yine doğururum o kadar söylüyorum🤗
🌸