sudamlasi goncacan 24 haftalığım 3 kilo aldım🙈 bal muz yumurta yı bol tüketiyorum peynir süt vs nerde yararlı gıda var onu yemeye çalışıyorum☺️
Nefesimm goncacan 24+2yim 55le kaldım suan 59um 4kilo almışım 🙈 sut yoğurt yumurta peynir kaşar maden suyu meyveler sebzeler kuruyemis sıkı besleniyorum tuzu ekmegi yemiyorum ceyrek ekmek belki bol bol su iciyorum
mac goncacan merhaba 23 haftalık hamileyim 11 kılo aldım 🙈🙈 cok demeyın değil cnkğ cok zayıftım 40 kılo ile hamile kalmıstım🤷♀️
SerkanSinemne goncacan 23+4 günlük hamileyim 65le hamile kaldım suan 75kiloyum doktorumda cok iyi oldugunu soyledı boyuma gore fılan ama bakalım sua sıralar rhaatslıgımdan dolayı tabı bı dort kılo fılan verdım
Maviii Denizinannesi07 siz nasıl besleniyorsunuz peki? ay bende bebişin kilosunu merak ediyorum ama ta 31 inde randevu bilemedim napsam 😊
tubaaden Denizinannesi07 masalah sanada :) genelde 10 veya 12 kilo alımının sadece bebeğin varlığıyla alındığını biliyorum 5 kilo fazladan sana kalacak bu gidişle desene:)
goncacan SerkanSinemne ya bende 9 kilo aldim ama çok gibi geliyo bana hic kilo almayanlari gördükçe sinir oluyorum 😒
SerkanSinemne goncacan canım yapacak bısey yok ama bunyeden buneyeye degistor herkezın bunyesı degil nabalım bebegımız saglıklı olsun yeter kılo almısz almamısız hıc onemı yok gerçekten
BusraBaturu goncacan 23 haftadayım ben ama ilk 12 hafta her gün kustum oyüzden 3 kilo verdim daha yeni yeni almaya başladım 1 kilo aldım son 5 haftada
Bekleyenler goncacan 25+5 haftalığız. 4 kilo aldım yaklaşık. Son 5 haftada aldım. Umarım 10 kiloyu almam
tubaaden goncacan 23+6 yüz 5 veya 7 kilo almışım. Vücut su oranı değiştiği için hep 2 kilo eksik yada fazla çıkıyorum :) 63 le başladım.
Denizinannesi07 tubaaden benim suyum çok fazla onunda etkisi var tabi ama kilo alımına engel olamıyorum yeme alışkanlıklarımı hiç değiştirmedim ama sorun etmiyorum çünkü zayıftım hamile kaldığımda önemli olan bebeğimin sağlıklı doğması