Svcncmrnz Kızlar iyiydi hoştu herşey mide bulantısı olmuyordu kusma olmuyordu ne olduysa kusma yaşadım ilaç artık etki etmiyor mu acaba böyle çok zor 🙄 8 haftalık bebeğim ve sabah aç karna içiyorum sadece ilacı.
Merveonay Svcncmrnz gece yatarken 2 tane içeceksin gün içinde olursa 1 tane daha içebilirsin canım gerçi hoş 17 haftamı bitirmek üzereyim artık bende o bile etki etmemeye başladı ne yesem çıkarıyorum 2 gündür 🤔
Sarisinbiiiranneeee Svcncmrnz aç karna sabah içildiğini ilk defa duydum ben 6.haftamda başlayıp gece yatarken 2 tane içip yatardım. Şuan 39 haftalık gebeyim gece yatarken 1 tane içiyorum hala maalesef 😂
Svcncmrnz Sarisinbiiiranneeee günde 1 defa dedi doktor bende sabah aç karna içiyorum iyi gidiyorduk bugün noldu böyle anlamadım ya 😔
Burcusenkoc Svcncmrnz gece yatmadan 2 tane içiyordum ama tam atak yapma haftası 8-12 arası içsen de çok fayda etmiyor 14 den sonra biraz rahatladım gece yatmadan bi tane içiyorum 27. Haftadayım
Svcncmrnz Burcusenkoc gece yatmadan içince işe yarıyor mu yani gün içinde mide bulantısı ve kusma olmuyor mu?
Burcusenkoc Svcncmrnz doktorum öyle önerdi ama gün için de de oluyorsa sabah veya öğlen de içilebiliyor diye biliyorum ama ne yapsan da geçmiyor ya hatta ben hiç geçmeyecek sandım su içsem kusuyordum 😤🙄 14 den sonra baya rahatladım
derindemir Svcncmrnz prilam etkisini geç gösteren bir ilaç.gece yatarken içerseniz erteai gün rahat edersiniz
Svcncmrnz Asel2520 baya çok alıyorsunuz bende anlam veremedim çok kötü olmama iyi gidiyordu herşey 😔😔
YenianneAzize Svcncmrnz akşam yatmadan 2 tane sabahta 1 tane alman gerekiyor canım yine de bulanti kusma oluyor