ipek3545 arkadaşlar 30 haftalık hamıleyım suyumu azaldıgını soyledı doktorum havuc suyu ve kan sulandırıcı ıgne ile hap verdı boyle bır duru yasayan varmı benım gıbı
Asyaveannesi36 ipek3545 ben 33.haftamda yaşadım bu durumu 32.haftamda covid atlattığım İçin suyum baya sınıra gelmişti 6 felandı doktorum en az 3 lt su içmem gerektiğini söyledi havuç suyu vs şekeri yükselttiği için önermedi her hafta takipli ilerledim bebeğimin hareketlerini sürekli takip ettim çok şükür 38+4 de doğum yaptım bir haftalık olduk bile 😌 sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
ipek3545 Asyaveannesi36 ay banada 1 bardak havuc suyu verdı kan sulandırıcı ve kan hapi neden verdı anlıyamadım onuda endıselendım cok amın ınsallah bızde okadar dayabılırız 🥰🙏🏻
Fatma2144 @33 haftaliğiz,ayni sorun bende de var,doktor bir haftaya kadar en az 6- 7 bardak su iç dedi. Göksulu armudu ve havuç suyu da artiriyormuş suyu. Cumaya yine gidecem. İnşaAllah düzelir
ipek3545 Fatma2144 bende havuc suyu kan sulandırıcı ıgne ve hap ıle 10 gun kullanıp gidicem bakalmmınsallah duzelme olur🙏🏻🥰