seraygunel 37+5 olduk bugün kontrolümüzde düzenli sancılarım ve 3 cm açıklığım çıktı. Perşembe günü doğuma giricem çok büyük ihtimalle.
Ozgrm HYM kilosu kaç acaba bebeğinin yakın haftalarımız? bugün 37+1 di gittim 2800 gr benim bebiş de az geliyor gözüme
HYM Ozgrm doktor 2,600 veya 2,700 dedi ama doğumdan sonra kilosu düştüğü için 2,300 minyon bir bebek dedi
Ozgrm Mell123 Özele gidiyorm 36+2 de takipli doktorum 2700 dedi başka bir özel gittim 1 gün sonra 2900 demişti. Bu gün yüne takipli doktoruma gittim 2800 dedi açıkçası ölçümler birbirni tutmayınca takmamaya başladım
Silaaaaa Ege25 aynı durumu yaşıyoruz bende 32 haftalığım 2 cm açılmam var 1 hafta önce dedi 10 güm sonra gidicem 2 kiloyu geçmişse doğurucam dayanamıyorum ağrılara
Ege25 Silaaaaa Bebeğin hareketleri nAsıl hissediyormusun özele mi gidiyorsun ben hem özele hem devlete gidiyorum devletteki araştırmaya git bebek küçük dedi yarında özele gitçem bakalım o nedicek
asyaninanneyim Fatosylmz27 alttan muayene etmedi bu sefer canım sancımda cıkmadı nst de beklicex artık kim bilir ne zaman
Ozgrm HYM Banada 2500 2600 olur dedi doğum sonrası için minyon dedi aynı şekilde erkek bizimki. İnşallah biraz daha alır bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde