Seryy Arkadaşlar 39+1 oldum bütün arkadaşlarım 37 38 haftada doğurdular 40 a ulaşmadan doğum yapmak istiyorum çocuk büyüdükçe doğum zor olur korkusu var içimde.. Sıcak duş alma erken doğum olur derlerdi ben hamileliğin başından beri sıcak duş alıyorum yani şimdide öyle doktor böğürtlen çayı iç dedi bol ilişki falan dedi squat dedi napsam yok bu çocuk gelmiyor. Ben şunu yaptım doğurdum diyen var mı Bi öneri aliyim suni sancıdan çok korkuyorum kendi gelmezse vakti geçince suni verirlerse diye Bi an önce doğurmak istiyorum yardım lütfen n
Zehra9616 Seryy nie 40 ta zor olsun ay 😀 korkma bebegin kanala indiyse zamanini bekliyodur acele etme stres yapma zamanini bilir o iliski dene
seon90 Seryy bırak gelişimi tamamlansın çocuğun ne güzel vaktinde olucak.zamanı gelince gelicektir zaten.benm arkadasım ve ablam 41 de doğum yaptı ve 4.100 gram bebekleri oldu hemde normal doğumla.
Elissar Ben de 40ım, bu dediklerinizi yapıyorum ama gelmiyor. Yalnız son günlerde hep şunu duyuyorum. Yarın suni sancı vereceklerdi gece suyum geldi kendi sancımla doğurdum diye söylüyorlar. Şu suni sancı korkusu mu doğumu başlatıyor merak ediyorum 😂
Seryy seon90 gelişimi 37 haftada tamamlanıyor zaten sadece fazla kalması yararına diyorlar. Bırak diyosun bende çekiştirip Durmuyorum çocuğu heralde 😂 kendi gelmesini istiyorum suni almadan. 39 gayet normal Bi hafta doğum için 40tan sonra yaşlı bebek deniyor tırnakları uzuyor ve kaka yapma ihtimali oluşuyor