NekwaSultan Gubse82 Hayir canim gayette normal haftasinda doğacak Küçük dedigin benim 42 haftalık doğan oglumun kilosu 2980 ve 48 cm di Ilahi ya sağlıkla kucağına alacaksın merak etme 😉
Ntugba Gubse82 Canım kilosuda iyi boyuda 30 haftalık doğum yaptım bebegim yoğun bakımda 20 gündür 5 dakika görebilmek için canimi vercek haldeyim allahima cok sukur iyi suanda ama dokunmak icin bile izin istiyorum sen dusun halimi saglikli olsun varsin 10 gün önce dogsun ben tam 10 hafta önce doğum yaptım stres yapma kendini keyfini çıkar dua et sağlıklı olsun küveze bile girmez sağlık sorunu olmazsa
Nurcngel Ntugba canım neden 30 haftalık Doğum yaptın? Sormam da bi sakınca yok dimi benimde erken Doğum yapma riskim varda
Gubse82 Sevdhusna ahh yanlızlık terk edilmişlik. Babamı kaybettikten sonrs kimsem olmadı yanımda bir kocam bir kızım var birde karnımda yaşasın diyr ağladığım evladım. Şimdi temizlşkmi.bitse yoksa eksiklermi hal olsa. Ben ölürsem kızım nr yapar misafirleri nasıl ağırlansa?? Öyle bir kıskaçtayım ki görüyorum bazıları annesi ablası bacısı yanında benim kimseciğim yok. Haaa hep güçlüyüm hep hallederim ama öyle değil olmuyor kanadım kırık.. neden takıyosun yazanlar var ya bana takıyosun şimdi aklım beynim hareketinde ya oksijensiz kalırsa ya yetişemezsem. Şükürde duada ediyorum ama gel bana anlat yaşadığım hisleri. Ömrümde ameliyat görmemişim onamı korksam kordonumu düşünsem hareketimi düşünsem offf kimse beni anlamıyor
Marygur Gubse82 kendinden kötü durumda olanları düşünüp şükretmelisin olmamış şeyler için ya olursa ya olursa diye kuruntu yaparak şuanını zehir ediyosun ben depresyon tedavisi görmüş bi kadınım sebebi gurbette olmam ve yanlızlıktı tedaviden sonra kafam öyle açıldıki olmamış şeylere ya olursa diye diye hayatı kendime zehir etmişim. Bunu farkettim. Herseyden önce bugun nefes alıyorum canım sağ bunu düşünmeyi öğrendim. Anı yaşa canım şükür et nefes alabildiğin için şükür et gerisi geliyo su yolunu buluyo.
4283eslem Gubse82 bak kuzum seni çok iyi anlıyorum b ameliyattan asla korkma hiç abarttiklari gibi değil allah yardımcın olsu cnm geçen hafta bugün bnde aynı telaş aynı korkular içindeydim boşuna üzmüşüm kendimi diyorum insallah çok kolay ve sağlıkla al bebegini kollarina
pamuk_anne Gubse82 oo cumartesi büyük buluşma mi var :) düşünsene zorlu bekleyiş bitiyor kavuşuyorsunuuz :) öyle veya böyle sonuçta birbirinizi koklayacaksiniz harika bişey olmalı.. Dert etme kendine ve üzülme panik yapma. Sadece bebeğine odaklan, geliyor ya daha ötesi var mı :)
Gubse82 Marygur psikoterapi gördüğümde bende o kafadaydım ilaçlada desteklenince çok iyiydim özellikle babamla bebeğimin ölümü arasındaki 2 hafta beni yıkmıştı toparlanmıştım ama bu hamilrliğimin başından bu yana yaşadıklatım çok tetikledi beni yaptığım düşündüklerim saçma biliyorum valla biliyorum ama engel olamıyorum 😔😔
Marygur Gubse82 haklısın psikoloji elde olmayan bi durum bende yaşayana kadar inanmıyordum bu kadar zor olduğuna ama bi nebze olsun olgunlaşıyo insan yaşadıklarından sonra. Dilerim herşey yolunda gider kendini bitik hissediyorsan tedavine devam et bazen gerekiyo bazen desteksiz olmuyo insanız hepimiz.
Haribo Gubse82 canim ben 2500 gr dogmusum. Cok sukur saglikliyim ve hamileyim. Icini ferah tut simdiki teknoloji zaten gelismis durumda bir sikinti olmaz ins.
Secilk Gubse82 bence sakin ol haftası çok erken değil belki birkaç gün küvezde kalır belki de gerek kalmaz benim bebeğim 39 haftalık doğdu kilosu 2950 olarak. Seninkinin kilosu da iyi panik yapma iyi düşün iyi olsun boyayı falan boşver beslenmene bak.
Yaprakserkann Havva8 cnm benım kız kardesım 34 haftalık doğdu gayette sağlıklı bebektı kuveze falanda gırmedı şuan maşallah 3 yaşında hıc canını sıkma Allah buyuktur
Espbulut Gubse82 canım bebeğin küçük değil sağlıklı ise zaten kilosu da mühim değil. Annem beni 41. Haftasında 2.750 gram doğurmuş maşallahım var şimdide de kilo veremiyorum kötüyü düşünme iyiye odaklan ve bebeğini kucakla 🙆🏼♀️
Saadetdemirkan Gubse82 kıyamam ya evet canım haklisin doktorunu dinle derim o zaman riski atma allahım izniyle bisey olmaz bebisine 😚
Sedefcann08 Gubse82 1.si 35 ve üzeri prematüre erken doğum sayilmiyor canim ayrica kilosu gayet yerinde ehvamlanmak yerine bebeğine dua etmelisin şükretmelisin kuzenim 30 haftalik dogum yapti bebegin kilo 1200 gram idi o yüzden sende hic bir problem yok korkma canim
4283eslem Gubse82 hiç bişey olmuyacak aynen şimdide kollarında büyümeye devam edecek bn 4 gun önce 36+5 günlük.dogum yaptım cook şükür birseyde olmadi küçük ama sağlıklı olsun buyur gider diyorum dert etme dua et cnm
Gubse82 4283eslem canım inşallah öyledir birde şansıma bak en iyi anestezi doktorları filan kesin tatile gidecek bana ne denk gelecek acaba çok korkuyorum.. sizin bebeğiniz kaç kilo kaç cm doğdu. Ne güzel inşallah bende yazabilirim böyle