Gunce35 35 haftalık gebeyim uzun süredir çatı ağrım vardı. İki haftadır azaldı ama şimdi de ağrım var ve yanmayla devam ediyor. Açılma varsa ne gibi belirtileri var. İlk gebeliğimden aşina değilim maalesef sezeryan olduğu için.
gamzecapanoglu Gunce35 onu anlamak pek mümkün değil açıkçası. Benim 30. Haftadan beri açılmam var ama sadece doktor vajinal muayene de fark edebiliyor
MslAknn Gunce35 37 4 bende yuruken catı agrım oluyor 2. Gebelıgım ılkınde hıcbıseyım yoken catı muayenesınde doktor 3 cm acıklık var dedı sanırım agrı olmuyor acıklık olunca
gamzecapanoglu Gunce35 Benim şu an hala var o ağrılarım hep devam ediyor ama doktorum onlar hamilelikte normal artık onunla alakalı değil dedi. Hatta iki hafta öncesinde çok arttı doktordan açıklığım artmış olabilir mi çok ağrım var dedim kontrol etti hayır hala aynı onunla alakası yok demişti
Gunce35 gamzecapanoglu teşekkür ederim cevabınız için. Hiç bu kadar ağrım olduğunu hatırlamıyorum ilk gebeliğimde 😐 MslAknn teşekkür ederim cevabınız için. İlk gebelikten daha farklı ağrılarım olunca bazen bu geceyi çıkaramam sabaha doğururum diyorum 🥲
Irmak23 MslAknn doktorun eda deniz atkındı değil mi öyle hatırlıyorum sanki öyleyse nstye ne zaman aldı seni birde çatı muayenesini ne zaman yapıcak
Gunce35 Gunce35 35+4 benim. Sizin sanki sancı ağrıları gibi geldi bana doğuma resmen ramak kalmış. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 🤲🏻🙂