Yldzsenk Kizlar ilk defa NST ye girecegim.Asistan tok gel ve tatlı ye dedi😊 Sizler neler yaşadınız , nasıl oluyor heyecanlıyım 🥰
RumeysaNur34 Yldzsenk bu ikinci tecrübeliyiz artık canım dün bende nst ye girdim ilkini tam takamamış ebe tekrar girdim 😅😅
dreamsareforever Çok basit, karnınıza ultrason aleti benzeri bir cihaz bağlanıyor ve 10-15 dk uzanıyorsunuz, bu sürede bebeğin kalp atışı ve varsa sizin sancı durumunuz kaydediliyor. Odaya girerken yanınıza telefonunuzu alın canınız sıkılmasın :)
Yldzsenk dreamsareforever bende kendi kendime düşünüyordum telefona izin veriyorlar mı diye ,radyosyon acisindan🤣
damlaakgn Oyle bır şeyi yok aslında karnının etrafına bant sarıyorlar ıkı tane yuvarlak cihaz var onları tutsun diye sağlı sollu sonra öylece bekliyorsun 20 dk kalp atışı sesı gelıyor bebısın hareket ettıkce gürül gürül ses çıkıyor arada 😂
Yldzsenk SEVGIMSEN 15-20 dk süren göbeğe kablolar takillan Bebegin kalp atışını dinledikleri ve sancnin olup olmagini gösteren cihaz , uygulama imiş 🤗
-Aselimm- Yldzsenk aynen ben 31 haftadaki daha girmedim hemşire 34de gel dedi nst için neden erken çağırdılar seni sancı falan mı vardı
Yldzsenk Hanifebolat34 Yaaa ne güzel 😍 bende bir on dk telefonu şarja takayım da NST girince canım sıkılmasın.🤣 Bir de çikolata yiyeceğim ama girerken hemen mi yesem evde mi 🤣🤣
Yldzsenk -Aselimm- Ara ara kendimce hissettiğim sancım oluyor taş gibi oluyor karnım acayip şişkinlik oluyor fena. Ama şuan öyle değilim.Rutin aylık kontrolüm geldi ama gitmisken de 28den sonra bagliyorlar bu benim doktor.🤷🏻♀️
Hanifebolat34 Yldzsenk aynen değilse sıkılıyor insan😉ben bişey yemedim sorun da olmadı da hemen de yeseniz bebeklere etki ediyor zaten😍