Bebeğinize iki isim koyanlar hangi ismi daha çok söylemeyi tercih ediyorsunuz? Ben normalde başa koyulan ilk ismi söylerim bazen ikisini bir ama çoğunluk ilk ismini söylüyorum oğluma. Şimdi kızım olacak Arya ismini koymayı planlıyorum ikinci isim konusunda kararsızım ama kafamda bir kaç isim var tabi. Misal Ekin koymayı çok istiyorum ama Ekin isminin 2. İsmi olmasını istiyorum. Arya Ekin pek uyumlu olmuyor. Aden de düşündüklerim arasında ama Arya Aden de pek uyumlu değil. Hepsinin tersi daha uyumlu 😅 Neden iki isim diyecek olanlar içinse normalde ben kız çocukta iki isim asla düşünen biri değildim ilerde bizimde soyismimizi eşinin soyismiyle alması fikrindeyken şimdi iki isim koyayım ki beğendiği isimle devam etme şansı olsun diye düşünür oldum. Arya ile uyumlu isimleride cevabınızın altına iliştirebilirsiniz. Arya Lina diyecek olanlar için ise evet kulağa hoş geliyor ama hani şu herkesin Lina ismiyle ilgili düşüncesi benide ilk duyduğumda o nasıl isim öyle insan ismi değil gibi dedirtmişti.