Miniklimonum rmysnur1 keşke Medline gitseydiniz doktor çok güzel ilgileniyor randevuyu 16:30 dan sonrasına veriyorlar Kİ sakin sakin rahat rahat uzun uzun bakıyor bir sürü foto aldım neyse sağlık olsun üzülmeyin zaten canlı görcez inşallah 😇😊😊😊
rmysnur1 Miniklimonum teşekkür ederim evet yapacak birşey yok artık inşallah sağlıkla gelsin de o yeter 🥰😍 sizde sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
rmysnur1 igvescarim hayır çekmedi ama zaten ultrason renkli değildi ve 3 boyutlu ya da 4 boyutlu ultrason değildi
Ipekkarakus0 Miniklimonum bende medline hastanesine gidiyorum detaylı ultrasano ne kadar ücret verdiniz acaba
Miniklimonum Ipekkarakus0 şuan 32 haftam bitmek üzere 23 haftamda gittim 450 TL idi sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm birde onun için 200 TL muaneyeye verdim yani detaylı + muaneye 650 TL ye geldi
Ipekkarakus0 Miniklimonum bende sevgi hanıma gidiyorum bana başkenti önerdi orya gidecem büyük ihtimal 🤷♀️
Miniklimonum Ipekkarakus0 valla kuzum bence Adana’da en en en iyisi kim biliyor musun Ebru Tarım Klinik perinatoloji ve kadın doğum uzmanı kadın gerçekten işinde efsane :)
MelekMervertlek Ipekkarakus0 banada medline da nursel hanım bir kağıt verdi 3 4 drun adı vardı ben ebru tarim tercih ettim çok detaylı anlattı dosya şeklinde verdi bebeğin resimlerini videosunda mail olarak attti
Miniklimonum Ipekkarakus0 vallahi canım Ebru tarım klinik araştır bak gerçekten mükemmel beni doktorum gönderdi diye oraya gittim yoksa Ebru tarım mükemmel :)
Ipekkarakus0 MelekMervertlek bana da cansun demir ebru tarım numaralarını verdi olmazsa ebru hanımı tercih edeyim ya
Melike0146 Seyoelif ebru tarimi oneririm bence riskli gebelikte 1 numara . Kendisinin hemsireligini yaptim . Asiri memnun kalinacak bir doktor . Instagramdan bakin derim