Ela532 Merhaba anneler ❤ nasıl geçiyor günleriniz doğuma az kaldi😍 32 haftalık bebeğinizin kilosu kaç acaba 👼🏼
Cansel22 Ela532 daha gitmedim kilosunu bilmiyorum ama 32+5teyim ve ikinci gebeliğim dikislerim agrimaya başladı ilki sezeryandi geceleri çok geç uyyabiliyorum çok şiddetli hareket ettiği zaman ağrılarım artıyor
Melegimcanimkizim Ela532 32+6 ❤️❤️❤️ İstahıö cok acıldı 😂 12 kilo aldım şimdiye kadar. Bebek haftasıyla uyumlu. Nst 2. Kez girdim. Hep yorgunum hepp 🥰
Cansel22 Ela532 en son 29da vardı kontrolum bu kadar degildi söylememistim bu haftalar artmaya başladı
Ela532 Melegimcanimkizim beni nst sokmadı hala acaba niye 🙄 aynı benimde öyle yaa öyle bir iştahım varkii😂
Minikkuzular Ela532 31+4 olduk haftaya kontrolümüz var ağırlarim var midem yanıyor 29 haftalıkken 1.500 dü
Melegimcanimkizim Ela532 benim en basından beri riskli gebelik hep istirahat halindeydim ondan dolayı olabilir ❤️
Kapadokyali Mrb kizlar bende şuan 32+4 deyim tam 32 de muane oldum bebegm tam 2 kiloydu 🙃 35 de nst ye bağlancaz bakalm hayırlısıyla