Xsevgi63 Öncelikle bebek sahibi olmak istiyorum bu hayıt otu çayı nasıl ve ne zaman kullanılır. Adetin 4.günündeyim başlasam olur mu yoksa bştince mi başlamalıyım kafam da deli sorular 🤪
Gulcingezer Xsevgi63 ben cok iyi bi aktardan baska tarif aldim Sana da vereyim Hayit tohumunu ince toz haline getirip bal ve pekmezle macun kivamina getiriyosn 2 3 gun bekliyo snra hergun bir kasik yiyosn cayimdan 2 kat daha etkili bi tarif mutlaka dene
Yusufayazin__annesi Xsevgi63 farketmiyor bende gwcen ay denedim saha adet olmadım 6 gunum gecti suanlik beklemedeyim biraz daha 1 su bardagi suyu kaynat icine bir tatlinkasigi hayit tohumu ekle 5 dk demle süz ic suyuna bal ekleyip ictim
sedamom00 Xsevgi63 ben hayıt tohumu nu adetliyken de içiyordum yumurtlama ya kadar 10 gün sonra bırakıyordum
Billurr Bide orda testere dişli aslan pençesi otundan falan da bagsediyo bende aldım hayıtla dediğimi daha baslamadım ordan bakmiştim da ayrıntılı hatırlamıorum
Gulcingezer Xsevgi63 adet bitiminden yumurtlamaya kdar hergun bir kasik seklinde yiyebilirsin bal karisimi da aci haberin olsn ama 2 kat fazla etkisini goruceksin ben bi kasik alip snra su icip yutuyordum