Mehtapca06 Mervefahri benim düşük risk olarak sadece yaş çıktı yaptirmayacagim ilk çocukta hiç yaptirmamistim
Adileeselvi Mervefahri riskiniz kaç çıktı acaba benimde biraz riskli çıktı kombine risk ama ultrasonda bir sıkıntı yoktu
Bussbusss Mervefahri Mehtapca06 acaba ense kalınlığı kaç olarak ölçüldü. Bende bugün yaptırdım sonuç bekliyorum
fatima1 Düşük risk çıkınca 3 e ve 4 e gerek yok diyorlar ama yine yaptıranlar var. Benim temiz cıktı diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum.
Kubos01 Mehtapca06 aslında risk değil doktorunu mu risk dedi benim tüm değerler 10000/1 yaş riski 661/1
Mehtapca06 Kubos01 doktor dedi ki düşük ama risk yinede digerler 1:95000 falandı 1:50000 ama bu öyle diye risk dedi bende kağıt imzaladım olsun test yaptirmicam dedim ☺️
Kubos01 Mehtapca06 çok şaşırdım bende yaş 661 çıkınca korktum 3 doktora gittim hepside tertemiz hiç bişey ifade etmez yaş dedi ne 3 lü ne 4 lü gerek yok dedi
Zehra-46 O kadar kararsız olduğum bir konu ki ikiliyi yaptırmadım 3 lü test zamanı geldi bilmiyorum çok can sıkıcı testler sonuçlar yanlış çıkabiliyor doktorlar korkutuyor güvenemiyorum