Cotanakk Abimin Dün değil önceki gün akşam yapılan test sonucu hala çıkmadı acaba çok mu yoğun ondan mı geç çıkıyor yoksa test mi kayboldu merak ediyoruz 🥲
iremss Cotanakk eşim kayınvalidem görümcem falan hep aynı yerde verdi 4-5 saate çıkmıştı bu dediğim 15 gün önce oldu tabi şu an yoğunsa bilemem
sessizizleyici Cotanakk eşim pazar günü verdi 5 saate cıktı kayıp olmıs olabilir abim böyle bi durumla karşılaşmıştı kayıp olduğunu söyleyip tekrar test almaya gelmişlerdi
hunilimom Cotanakk negatif ise bi dönüş olmuyor pozitif ise 4-5 saat içinde arıyorlar yada İstanbul covid hattını arayın öğrenin
Gulsumelif Cotanakk 24 saat saat ile 48 saat arasında çıkar yazıyor bazı hastanelerde negatif sonuclar daha uzun sürüyor diyorlar pozitifler hemen çıkıyor diyorlar ama bilmiyorum🤷♀️
Cotanakk hunilimom oranın numarasını bulamadım alo 184 ü aradım onlar sonucu görmediklerini söylediler
Zeysezer Cotanakk birkaç gün önce yaptırdım gece 11de verdim 24 saat geçti ertesi sabah 8de sonuç çıktı
Cotanakk Suzanne hayır hala çıkmadı çok saçma ya korona olsa iyileşecek seviyeye geldi adam hala sonuç yok