Merveonay Kızlar uygulamayı indirdim ben mi kör oldum Allah aşkına bir bebek zıbını 40 TL bir takım 110 TL neresi ucuz ya ben mi yanlış uygulama indirdim diyorlardı 4-5 takım 100 TL diye hani bi anlatıverin Allah aşkına bilenler
mekutlu12 Merveonay indirim grupları oluyo bazen hani ne alırsan 1 dolar veya daha altı fiyatlar oluyo. Ben o zaman bi kaç parça almıştım 5TL 7TL gibi fiyatlara elbiseler falan. Ama dolar yükseldikçe bize gelişi de çok arttı sildim uygulamayı kargo ücreti bile 9$
Happybsrn Merveonay her ürün indirimli olmuyor ki onların indirimli koyduğu ürünlerden seçmelisiniz şuan güzel kıyafetler var, Türkiye de de o fiyata var ama uygulamadakiler daha farklı ve tarzı hoşuma gidiyor,iki kere sipariş vermiştim
Gul33 Merveonay indirim dönemleri oluyor her zaman ucuz değil. Ben bi şişme yelek aldım kızıma 50 TL, oğluma 3’lü takım aldım 65 TL, tulum aldım 38 TL vs. Lohusa korsesi aldım o da 50 tlydi
Merveonay Happybsrn evet tarzları çok boş ama Kargo parası bile bir dünya tutuyor valla kaç günde geliyor hatırlıyormusunuz
Happybsrn Merveonay ilk siparişte kargo ücretsiz ,ama sınırı var zaten sepete koydukca size uyarı veriyor kaç parc olacağı o durum değişiyor çünkü,en geç 2 hafta
ElfErk Merveonay indirimleri takip edin bence malum piyasa şartlarından çok yükseldi.. Ben yeni yıldan önce aldım ben 5 parçayı 180 liraya almıştım.. mont gibi büyük şeylerdi.. ama şuan dediginiz gibi uygun fiyatlı değil..
Fatmnrzddd Merveonay canım dolapta genelde hediye gelen bebek ürünleri uygun oluyor lolons.com var ben ordan aldım genel kıyafetleri civil kampanyada uygun minicistory var orası biraz daha pahalı
Annenaz Merveonay kampanya vardı beş parça ürünü 68 TL ye almıştım birçok arkadaş da almıştı. Şimdi kampanya yoktur belki