melltemolgun Kardeşimin adı Mustafa ama yanına ikinci isim daha düşünüyorum hangi ismi koyarsam uzun olacak gibi düşünüyorum o yüzden sizce “mustafay” ismi nasıl sizce kızlar?
BesteKc melltemolgun benim kardeşimin adı da mustafa, çok severim bu ismi ama sonundaki y harfi yanlışlıkla yazılmıl gibi. Yanına başka isim koy onu kısa seç, ali gibi can gibi emir gibi
Ysgl26 melltemolgun mustafay mı? Mustafa koyun düzgünce ya da yanına bi isim daha koyun. Mustafay nedir
melltemolgun BesteKc Ali diğer oğlumun adında var. Şimdi yanına koyacağım herhangi ikinci isim söylenmeyecek gibi hissediyorum. Bende öyle sevmiyorum ikisi de söylensin istiyorum. Can ismi istiare de hayırlı çıkmadı o yüzden vazgeçtim.
PrensesFiona melltemolgun Yani canım yanlış anlamadım değil mi Mustafay sonunda y harfi var.Yani ilk defa duydum ne anlama geliyor acaba?
Mehtapca06 Mustafay baya kötü yanlış anlamayın bırakın çocukları bir yetişkin bile duysa çocuğa der yani bu nasıl isim diye
melltemolgun Mehtapca06 insanların ne dediği çok önemli değil aslında benim için en önemli olan benim bu isme tam anlamıyla ısınmam
Merro melltemolgun siz nsıl seslenırsenız etrafınızdakilerde o şekilde alışcak 2 ismiyle seslenırsenız oyle devam eder
Guzucuk25 melltemolgun ben yanlışlıkla öyle yazdınız diye düşündüm de olmaz herhalde Mustafa Asaf Mustafa Ali Mustafa sencer Mustafa Karan Benimde oğlum.olursa eşimin vefat eden abisinin adı Mustafa yanına bunlardan birini koymayı düşünüyorum size de fikir olur ama mustafay Bi mana içermiyor yani
Aslylmz Zorlama duruyor canım şimdi sizin için bir sıkıntı olmada bile ilerde çocugunuz için iyi bir tercih değil bencede
melltemolgun Aslylmz zorlama gibi duruyor bu konuda hak veriyorum böyle birşey düşünmemin sebebini de yukarıdaki bir bayana açıkladım sebebini. Peki kısa 2 harfli 3 harfli isim öneriniz var mı ?
Poyrazin_annesi melltemolgun mustafaY yani mustafa ayrı bı anlam taşiyor sonundakı y hatfı bı anlam tasımıyor eger mustafaay yazarsanız mustafa ayrı ay ayrı bi anlam taşır
caghan_annesi melltemolgun valla canım bence sebebin bile yeterli değil ilk defa duydum kısaltmak için mustafay yapma ben yanlış yazdın sandım mustafa ay falan mı diye yazcaktı dedim bence düşün