Minikanne06 Kızlar 29+3üm. İnanılmaz kasık ağrısı oluyo afedersiniz gaz cıkarsam yada wc gitsem rahatlayacakmışım gibi ama gidiyorum ne büyük tuvaletimi adam akıllı yapabiliyorum nede ağrım geçiyo ara sıra sancılanma oluyo başına gelen var mı napcam ben böyle :((
Oslem077 Minikanne06 Geceden kuru kayısı suyun içine koy 3 tane falan Sabah kalktığında hem suyunu iç hemde kayısı ye İnan bana çok rahat edersin ben her gün öyle yapıyorum
masisi Minikanne06 geçmiş olsun doktoruna sormadan kullanma ama duphalac diye bir şurup var onu kullanabilirsin
Ayseayse5664 Minikanne06 katı yiyecekler yeme bir bana bir bebeğe diye su iç sürekli ve kayısı uyanır uyanmaz su ile tüket canm
Kadirvemalik Gaz sancisidir canim. Kayısı hoşafı normal kuru kayısı hiç biri de yoksa kayısı meyve suyu var onlardan iç canım. Ikınma ama tuvaletini yaparken. Geçmezse doktora git kabızlık için ılac vs verir
Minikanne06 Kadirvemalik gaz problemi yaşamıyorum gelince çıkarabiliyorum canım ama büyük tuvaletimi çok zor yapıyorum yapiyorum ama rahatlayamıyorum ve nerdeysw 1 haftaya yakın sancılanma oluyo karnımda doktora söyledim dün nst yolladı sancım cıkmadı
Rzgr Minikanne06 çok dikkat et sabah ılık su ile 3-4 kuru kayısı ye, gün içinde bol bol su iç ve mevsimiyken incir tüket, salatalığı kabuğuyla ye, yeşillik ve içebiliyorsan bir kaşık zeytinyağı içebilirsin demişti doktorum.
Oslem077 Minikanne06 Kesinlikle ben her gün öyle yapıyorum emin ol acayip rahat oluyor günüm kabız derdim yok
Minikanne06 Rzgr kayısı denemeye calisiyim olmadı mecbur şurup almak zorunda kalıcam sancısı beni öldürüyo resmen :(
kizannesii Aynen kayısı ye mor erik ye canım özellikle sabah aç karna.bide bol bol su iç.sabah aç karna su iç mesela bagırsakları çalıştrırıyo.27. Haftadayım bnde de gaz problemeş olmaya başladı karnımız organları iyice sıkıştırıyo artk demekki🤦🏻♀️
Minikanne06 kizannesii aç karnına su üçtiğim zaöan hemen kusuyorum malesef su içemiyorum sulu şeyler yiyemiyorum aç karnına ama küçük erik yiyebilirim dediğiniz gibi:)
EmineBurcuTfekiSar Ay benimde felaket kasık ağrım var bıçak batması gibi. Ara ara rahmine de bıçak batması gibi ağrı giriyor. Bazende karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Bende dayanamadım bugün iş çıkışı doktora gittim. Alttan muayene etti rahim açıklığı YÖK rahim ağzı uzunluğun iyi dedi. Bebeğin suyu iyi dedi. Nts ye bağladı sancı çıkmadı. İdrar testinden bişey çıkmadı. Bende kabız gibiyim çıkıyorum ama sanki midem hep şiş acaba bu ağrılar ondan mıdır? 22+4 haftalığım bu arada
Minikanne06 EmineBurcuTfekiSar Rahmin büyüdüğü için baskı yapıyordur kasıklarına canım o haftalarda oluyodu ara sıra şimdi sancı gibi oluyo çok can acıtıyo gaz sancısı gibi:(
EmineBurcuTfekiSar Minikanne06 inşallah canım. Fazla takıntısıyım ben ağrı girdikçe moralim bozuluyor. Rabbim hepimizin sağlıkla vaktinde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🤲