DeryaKutluay Merhaba kızlar :) aslında hamileliğimin basından beri canim kokoreç , işkembe çorbası ve kelle paça istiyor ama zararlıdır diye yemiyorum :(( 3,5 aylık hamileyim aranızda yiyen bilgisi olan var mi ?
Haticemustafa DeryaKutluay cok canin cekiyorsa 1 2 kasik al tadına bak nefsini yendir canm Ama doktorlar onermiyor Kokorec Kelle paca Iskembe Bagirsak vs. Hamilelik boyunca onermiyoruz dedi benm doktorum burdada bi kac post görmüştüm yenmemesi hakkinda
Mucizeveannesi DeryaKutluay DeryaKutluay çok önermiyorlar bende kokareç istiyorum artık beş ay bitecek daha yiyemedim,ama temizliğine güvendiğim bir yerden az da olsa yiyicem 🙂
Minikanne06 Canım zararlı ve yasak diye duydum ben.. tam olarak bilmiyorum bende 1 kez ciğer yedim onada zararlı dediler 1 kere yedim bişey olmadı yakınsa dr. Kontrolün önce sor sonra ye değilse bile googleden doktor sitelerine bak bence bi
Tase Vallah ben midye bumbar coger herseyi yedim bence et etdir ne gibi zarari ola bilirki ama hepsi bilindik yerden.. eski insanlarda yiyordu masallah hepimiz iyiyiz bumbar veya midye yedi diye ölmedi kinse 😅
Mavi20 DeryaKutluay sakatat her türlüsü yasak bana, mantar da yasak karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş gebelikte. Ciğer ve kokoreçe hasret kaldım. Birde toksoplazma geçirmemişim en büyük etken bu. Bence riske atmayın
Oslem077 DeryaKutluay Canım bende sen gibiydim ama midye istiyordum deli gibi doktorum güvendiğin yerse ye dedi sakatat türleri güvendiğin yerlerde yiyebilirsin temizliğine dikkat eden yerlerde 👍