userbame Suni sancı alanlar yorum yapabilir mi? Açılma olduktan sonra doktor öneri olarak söyledi ama ben doğal sancılarımı beklemek istiyorum.39.haftam
Terspektif userbame ben 39+6 da suyumun gelmesiyle hastaneye gittim suni sancı aldım 8 saat kadar 3 cm açılmam vardı gittiğimde. Kendi sancım gelmediği için kıyaslama yapamıyorum ama suni sancı zor biraz. Birde sonunda doğuramayıp sezaryene dönmek daha zor şükür ben normal doğum yapabildim. Eğer ki bi sağlık sorunu yoksa beklemek daha mantıklı
Bsradogn userbame 4 cm güzel bi ölçü açılma için canım eğer sağlık sıkıntın yoksa bekle kendi sancıni yada suyunu. Suyun gelirse zaten sancı da beraberinde geliyor daha kolay olur. Ben üç cm açılma ile suni sancı aldım şükür açılmam hızlı ilerledi ama dedikleri gibi biraz zor saatlerdi. Korkma yinede suni alsan da sonu güzel bitecek inşallah. Dayanabildiğin kadar dayan derim. Suni aldım ama pişman değilim 🤭
userbame Teşekkür ederim.Şuanda sağlık sıkıntısı yok, haraketlerini sayıyorum.Bende de 4 cm açılma var ama sancı yok.39 haftamın başındayım doktorlar neden acele ediyorlar anlamıyorum.Özel hastane ondan heralde
Terspektif userbame bence bekleyin o zaman bir süre daha inşallah kendi sancınız gelir 🙏🏻 Biraz kendinizi zorlayın günde 2 saat yürüyün mutlaka bölerek bile olsa sıcak suyu bol kullanın. Hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize 🙏🏻
Ysgl26 Suni sancının doğal sancıya göre kat kat daha acılı olduğunu söylüyorlar. İnşallah herhangi bi müdaheleye gerek kalmadan pat diye doğuruveririz hepimiz :)
userbame Bugün bir saat yürüdüm,merdiven ve squat.Üstüne duş aldım inşallah etkisi olur.İyi dileklerin için teşekkür ederimmm🌸🌸☺️