Ebyu gulsonmez27 Doğduğu günden bu güne nasıl geldi anlamadık diyeyim. Sorunsuz uslu. Bir dönem vurma huyu vardı sadece. 4 yaşında şimdi ve maşallahı var zeka küpü
gulsonmez27 Ebyu yaa çok sevindim ❤️Vurma huyuna gelince videolar denk geliyor YouTube da bazı bebekler gerçekten pat pat geçirmeyi seviyor millete 😂
Parsgillerden01 32.haftadayım bebek sağda aşağıya inmiyor ve biz hala isim karar veremedik. İsim bulmak bu kadar zor mu anlamıyorum ama emin olduğumuz hiç bir isim yok. Ben rüyamda Ali ismini gördüm eşim de keremhan görmüş .
Melikeo Parsgillerden01 bende aynı 32 hafta isim kadar zor birşey yok inanki 🙄 kız olsa Eflin koycaktım 😭
seymaalagoz Mimozaaa Eşim hep erkek olursa Mustafa Kemal koyacağım derdi benimde çok saygı duyduğum sevdiğim bir isim ama günümüz türkiyesinde öyle seyler duydum ki cocuğumun gelecekte sorun yaşamasından korktuğum için ne yazık ki koyamıyoruz. Cesur Alp olarak değiştirdik 19. haftadayım şimdilik karar bu kızlar ❤️
Rceyda seymaalagoz atatürk bu ülkenin temel tasıdır. kurdugu ülkede yasıyoruz nankörlük etmenin anlamı yok devran dönerde atatürk gerçeği asla değişmez bastıra bastıra söyleyin mustafa kemal oğlumun ismi diye ne büyük gurur! Eğer eski ve türkçe olmayan isimlerden koymaya karar verseydm koyardm.
sema_nur_koc Atilla Aras düşünüyorum düğünümüzde kaynım mobilya ücretini felan ödedi Atilla istedi kırmak istemedim arası da kendim koydum hayırlısıyla 😇
Ladybird06 Mimozaaa Oğlumun ismi Emir Mete, onun dışında beğendiğim isimler Barış, Bartu, Kayra, Yağız, Arda, Hazar, Alp, Han.