kendincebirii MihrimahVeAnnesiii ben günde bir defa kullanıyorum gece yatmadan vajinaya yerleştiriyorum
3mlek2bebkannesi MihrimahVeAnnesiii bana vajinada sızı agrı hissedersen günde 3 defa al olmazsa 2 defa dedi ben kendime göre ayarlıyorum eger ayakta çok durursam yorulursam günde 3 alıyorum yoksa sabh akşa kullanıyorum fitil olark dha etkili dedi bide
MihrimahVeAnnesiii Zeynep_233 Eczane kutu üzerine sabah akşam yutulur veya doktorun tarifine göre hazneye yerleştirilir yazmış . Doktor fitil dedi sabah akşam fitil olarak alcam demek ki
Zeynep_233 MihrimahVeAnnesiii ben fitil olarak kulaniyorum. Düşük onleyinci ve kaç haftalık hamilesin
Mlsdmrl Ben 1 kere kullaniyorum doktorum yeterli olacagini soyledi ama sanirim daha riskli durumlarda 2-3 kere kullanan da var.
merveaykut Ben en başta bikaç gün günde üç kullandım, sonra doktorum günde ikiye düşürdü. Vajinadan alınıyor ilaç, kanama miktarına göre dozunu değiştirebilir 😊
MihrimahVeAnnesiii merveaykut Kanamam yok 31 haftalığım 😊 Nstde sancı kasılmalarım çıkıyor o yüzden verdi 😊
Semali1 Günde 2 defa 12 saat arayla kullanıyorum canım. Fitil olarak çok daha etkili olduğunu söyledi doktorum
MihrimahVeAnnesiii Zeynep_233 31 haftalık olduk bugün 30+4te sancı kasılmalarım çıktı nstde o yüzden başladık