trakyalikizce Hep bunu özel bir şekilde söylemenin hayalini kurmuştum ama hiç öyle olmadı:)eşim isteyken teste gitmiştim hastaneye..O beni evde uyuyo biliyodu:) Aslında çok beklenipte olmayan bir gebelikte değildi bebek istedigimizin 3.ayı idi sadece ama yinede ona bu sebeple hast.gdip ama negatifin hayal kırıklıgını yaşatmamak için söylememiştim hiç..Kendimi ise her ihtimale hazırlamıştım giderken yok ise bile daha erkendi hayırlı zaman belki başka aydı baska zamandı diye…O beta sonucunu tek başına beklememin heyecanı bana supriz olmautu daha çok…ve iki saat kadar bir zaman veriyorlar birde…Gözüm sürekli saatteydi ama yanım hislerim vücudum kesinlikle hamile olduğuma dair bir belirti veriyordu ama bu belkide psikolojik diye kendimi frenliyodum:)Sonra elinde sonuç ile gelen sağlık çalışanına taa uzaktan gelirken bilee pozitifmii pozitifmii diye sordugumu hatırlıyorum kağıdı eline alıp bakmayı dahi beklemeden:)onun ağzından çıkan o evet evlenirken eşimin yada benim evet dememizden daha güzel ve önemliydi:)sonra Alel acele baktım beta değeri ile hala tam olarak konuyu kavrayamasamda elimde tlfn napicagini düşündüm..Eşimin işten eve gelmesini beklicem sabrım asla yoktu..O güne kadar şöyle supriz yaparım böyle derim düşünceleri kafamda sifirlanmisti…o anı o an paylaşmak isteği çok ağır basmisti…ve bunu yasarken sabah saat 10 falan:),eşimi aradım araba kullandigini tahmin ediyodum nitekde oyleydii..Arabayı durdurmasını soyledim sakince bir yere çekmesini söyledim..Esim polis memuru bu arada yanında komiseride vardı…O ara bana tamam çektim demiş ama çekmemiş gerçekte:)sadece sürme hızını düşürmüş…nolduu dedi…Ben hast geldm dedim ama o konuyu asla bebek haberi ile bagdastiramiyo farklı şekilde panik oluyo:)Sadece bir günluk adet gecikmem vardı bundan dolayı geldim dedim..Hala bebek haberi ile o an bagdastiramiyo:)test yaptom dedim testttt..Artk apaçık pat diye söylediim…Test yaptım pozitif çıktı dedimm..Aşırı dönük şok bir haldee yaniiii dediii:)hamileyim dedim ortalama 5 haftalık bir bebeğimiz var şuan karnimdaa:)aşırı güzel bir andı o an ikimiz içinde ben hastane kapısı önünde o arabada İstanbul trafigindee yapabileceğim binlerce sürprize bedel gidisatinda bir paylaşım oldu…İçimden gelen ne ise ben onu yapmıştım mesela…İşten eve kadar gelmesini bekleyip yeni bir plana kadar içimdeki mutlululuk bekleyememisti…ve zaten o şok hali eve gelene kadar hala yüzünde akşamına biraz daha durumu kavramış şekilde mutluluğumuzu paylaşmıştık….inanılmaz guze l bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah……💕💕