Meryemcelikaliyeva Aiteh 2ay adet olmadım testlerde negatif gösteriyordu kan testi verdim oda negatif çıktı fakat hamileymişim
Aiteh Meryemcelikaliyeva yaa nasil olur ama. Kanda cikmamasi normal degilki. Belkide karistirmislar testleri . Gecen bi kiz hamileymis. Kan testi vermis 0 cikmis. Sonra arayip ozur dileyip karistirdiklarini soylemistiler
Omay0707 Meryemcelikaliyeva geeçekten mi 😍nasıl olabiliyor biraz süreci anlatırmısın benimde testlerim belirgin pozitif kan sonucum 3.93 cıktı 😊
Yusufayazin__annesi Meryemcelikaliyeva kiz sonra nasil hwmile oldugun cikti nasil kanda cikmadi aklim almadi🤔
Missewos Kuzum benim negatif cikmisti doktor sen hamile degilsin dedi guvenip asi yaptirmistim. Megerse 4 haftalik hamileymisim gec goruldu bebegimi kaybettim. Acele etme. 1 hafta sonra gorunuyor bazen.
Aiteh Missewos her serde bi hayir vardir demisler. Kardesim uzulme. Rabbim tekrar nasip eder en hayirlisini.
Meryemcelikaliyeva Aiteh bende hiç kimse aramadı kemdim de evde test yaptım negatif oldu ama kendim hiss ediyordum vucudumdaki deyişiklikleri en önemlisi göğüslerim aşırı hassasdı şimdi 34 haftalık gebeyim Omay0707 Sormak istediginiz bir şey varsa cevaplarım
Meryemcelikaliyeva Yusufayazin__annesi vallah bende bilmiyorum mayısta hamile kaldım temmuzda öğrendim
Meryemcelikaliyeva Yusufayazin__annesi ve hazıran ayı boyunca test yaptım negatif oldu 🤣🤣🤣o sıra hatta biri kahveme bakmıştı o demişti hamilesin diye 🤣🤣🤣🤣