Jasmine16 Kızıma Asya koyacağım diye kimlere söylesem insanlar ikiye ayrılıyor. Yarısı çok güzel diyor yarısı bu ne biçim isim daha güzel isimler var diyor. Sizce Asya ismi nasıl?
hulya-13 Jasmine16 gayet güzel bir isim bence oğlumun sınıfında 2 tane Asya var çok yakışıyor bu isim kızlara bence
Domdom Jasmine16 çok güzel bir isim 😍🥰 önemli olan sizin beğenmeniz başkalarına ne etrafa kulaklarımızı kapatmamız gerekiyor herkesin her şeye bir fikri var çünkü 😅
ikicocukmeselesi Jasmine16 bende asya düşünüyorum hatta yanına bir isim daha arıyorum bulamadım henüz🥰 bence önemli olan senin ve eşinin fikri❤️
Cizi-kraker Jasmine16 bana sorarsan çok güzel bir isim çünkü kızımın ismi 🥰🌺 gayet de kulağa hoş gelen isim benim çevremde beğenmeyen hiç olmadı bu ismi aksine aa ne güzel ismi var diyorlar sen kimseye bakma ne içinden gelirse onu koy
mtl3005 Jasmine16 Ayyy Asya 🥰🥰O kadar beğeniyorum ki selvi boylum al yazmalım filmini izlediğimden beri sanırım 😃birinde görmüştüm Asude asya koymuştu kızının ismini ve bence Asya ismindeki kızlar çok güzel ve çok hoş oluyolar kim ne derse desin 😊
Esraaaaa2 Jasmine16 10 günüm var doğuma bende Asya Vera koyucam ve çok beğeniyorum kimseye bakma sen bana da öyle dediler ama bence çok hoş 😍