EdanurBa Kızlar göğüslerimin arası yara oldu normalde minnak göğüslü biriydim 🤦🏻♀️ Catladilar 🙈 kullandığınız birşeyler var mi ne gibi önlemler alıyorsunuz ☺️
Dml1234 EdanurBa aynı sorun bendede var. Banyodan sonra pudralıyorum. Ama bazen o kadar kızarıyor ve acıyor ki 😩iç çamaşır giymiyorum birbirine deymesinler hava alsın arası diye öyle yapınca biraz rahatlıyo
gonulcelen EdanurBa bnmde göğüslerim küçüktü devamlı sütyen takmaktan orda kısımda kırmızı bir çizgi olmustu devamlı soyuluyor gibiydi artık takmıyorum reng geri açıldı tabi alışkın değiller bu kadar birleşmeye 😂🙈
Yunel EdanurBa bende de ilk defa böyle birşey oldu ama ben pişik kremini sürdüm ve iyi geldi canım sizde deneyin isterseniz neden oldu bilmiyorum göğüsler büyüdü diye mi acaba 🤔
EdanurBa Dml1234 bende gece yatarken sudyen kullanmıyorum ve senin gibi duş sonrası pudralıyorum ama fayda etmiyor 🤦🏻♀️
Benay Dml1234 ben hiç sütyen giymiyorum valla eğer göğüs ucunu belli eden bi kıyafet varsa üstümde anca o zaman yani sütyen takınca çok acıyor göğüslerim doktor dik olur kullan diyor ama ben sevmiyorum
ceymus7 EdanurBa yaaa ben de öyleyim henüz hamile değilim ama inşallah büyürler kaçıncı haftada başlıyor büyümeye
Sevdemine Mustela gebelik çatlağı önleyici kremi karnıma, göğüslerime ve basenlerime sürüyorum.. çok iyi geldi.. ☺️
Dml1234 Benay ben normaldede sütyen kullanamıyorum zaten alerji yapıyor onun yerme pamuklu yarım atlet gibi şeyler giymek zorundayım. Emzirdikten sonra taksanda takmasanda sarkacak zaten