Meryemtolga Hk266 normal bende o civarlarda ogrenmistim bi gun durup bi gun kan verdim degerin artmasina baktim duzgun arttigini gorunce doktora gittim
Srfe_01 Hk266 benım o haftada 2167 dı fakat bazen geç döllenme oluyor duzenlı artışını takıp etmen gerekır
Pamuksekerimm Hk266 hiç o sayılara takılma canım kişiden kişiye degişiyor o geç döllenme vs. 2 gün sonra yine yap yükseldiyse sorun yoktur. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
Unlukacar Hk266 canım 2+4 haftalıkkken öğrendim 21 di 3 haftalıkken kan verdim 88 çıktı senin biraz düşük geldi geç döllenme olabilir mi
Hk266 Meryemtolga cumartesi öğrendim 21.66 dun yaptırdım bu şekilde çıktı daha önce bir düşük var yine gelişme olmamıştı yine ayni sey mi beni bekliyor bilemedim
Meryemtolga Hk266 rabbim sabir versin. bilirsin o zaman iki gune bir kan ver degerini takip et x2 yukselmesi lazim.
Hk266 Pamuksekerimm çok teşekkür ederim daha önce düşük olduğu için ister istemez tedirgin oluyorum 😔
Hk266 Unlukacar bilmiyorum sağlık ocağındaki hemşire 2 hafta sonra doktora git dedi kalp atışı olur dedi öncesinde gerek yok dedi bende bekliyorum açıkçası korkuyorum da bekliyorum bakalım ne olacak
Unlukacar Hk266 bende hala gitmedim canım doktorum regli gününden 10 gün sonra gel dedi haftaya pazartesi günü gideceğim
Hk266 Unlukacar inşallah iyi sonuçlar alırsın Rabbım hayirlisi neyse onu versin. Bende çarşamba gidip tekrar kan testi yapacağım merak ediyorum değer ne durumda diye