Sema15 Happymami şu an 6+5 haftalığız hala görmedim doktor 7 haftalıkken gelmemi söyledi bekliyorum randevu tarihini
prensesannesiiiiii Happymami kuzum onun için acele etme strese de girme hiç ben 8. Haftada duydum geç dönleme olmuştu 6+4 gözüküyordu usg de inşallah sende duyarsın Allahın izniyle
Zeynepp_ Happymami benim dün yaptırdım test 10292 çıktı hala görünmüyor bende korkuyorum yarın gel alttan ultrasonla bakilacak
annesinin_beybisi Happymami canım bu betayla gorememen normal geç dollenme olur benim beta 4000 lerdeydi gördüğümde 4 gün sonra gidersen görürsün ☺
Happymami Zeynepp_ Bana herşey gayet normal dedi geç döllenme olabileceğini söyledi haftaya bugün randevu verdi tekrar gideceğim ♥️ herkesin ki aynı olmuyormuş
Zeynepp_ Happymami hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne zormuş gerçekten hep bir endişe korku bisi olcak mi diye
FKHA Happymami bence daha erken benim 6+3 te duyulmuştu alttan ultrasonda insallah sağlıkla duyursanız zamanı gelince 🙏🏻🌸
Askiletotomsu Zeyyyn bana 5+5 Ken haftaya gel dedi 6+5 de yani Gitmedim Ben 7 yım galiba şuan Bugün gitcem Duyulsa bari