Cmre35 portakalcicegii benmde senin gibi biri kimyasal 2 tane düşüğüm oldu. Hastaneye git progestan baslasinlar sana
Cmre35 Unlukacar portakalcicegii eger gebElik varsa zaten kanda kesin cikar. Git istersen bi saglik ocagina en azndan kan ver. Ona gorede doktora gidersin oda sana ona gore bi ilac baslar. Eger hamilelik varsa yerleşme kanamasida olabilir
Busoss portakalcicegii tabikide verebilirsin benim adetime 1 hafta vardı test yaptım iki çizgi çıktı inanmadım kan testi verdim orda da çıktı ilk değerim 183 dü 3 gün sonra gidip tekrar verdim 614 olmuştu dün gidip tekrar verdim 1970 olmuş yani gidip ver ve sürekli takip et canım
Unlukacar Cmre35 kanda çıkmamış canım kaset teste çıkmış hafif lekelenmesi varmış acaba hamile değilmiyim diyor bunu en iyi kanda anlar gitmesi lazım
portakalcicegii Cmre35 henüz kanda çıkmadı. Adetime 4 gün var. Kan veripte negatif görmekten korkuyorum açıkçası
hulya-13 portakalcicegii bencede var iki gebeliğimdede test böyle çıktı silik. Varsada Rabbim size bağışlasın kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kötü şeyler düşünmeyin. Yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir Rabbimin izniyle. Benim 3 aylıkken tansiyonum çıktı bir sürü ilaç kullanıyorum şuan. Bu sözle temkin ediyorum kendimi. Yiyecek ekmeği varsa zaten dünyaya gelir inşallah 🤲🏻
Cmre35 portakalcicegii ama tamamda testinde silik de olsa bi cizgi var ya hamileysen allah korusun bunuda kaybedersen.
Kahveli portakalcicegii Canim benimde kanamam var sanırım yerlesme kanamasi. Senin de kasıklarin batıyor mi ? Gaz falan var mı?
portakalcicegii Cmre35 sanırım siz hiç bebeğinizi kaybetmediniz, allah korusun kaybetmeyinde 🙏 hiç kimyasalda yaşamamışsınız, hiç kan veripte negatif sonuçta almamışsınız. Böyle rahat rahat konuşuyorsunuz.
portakalcicegii Kahveli gazım hiç durmuyor ki😂 eşimin yanında korkuyorum yapcam diye 😂 kasıklarımda değişmiş tok bir agrı var
Kahveli portakalcicegii senin son regli ne zamandı canim. Aynen benimde öyle resmen gaz karnımın içinde geziyo. Ama endişeliyim senin gibi tutunurmu tutunmaz mi hiç bir fikrim yok
Cmre35 portakalcicegii benmde iki tane dusugum oldu ilk yorumumu okumadiniz galiba. Bitabesi dusuk bitaneside kimyasal. Ama insanlar bebeklerini dogum esnasinda bile kaybedebiliyolar ve bu daha kotu bi durum kendimide oyle avuttum. Ben sana kotu bsey soylemiyrm git onlemini al diyorum bunuda kaybedersen acisini gene sen cekceksin. Ustelik madem oyle neden adetini beklemedin test icin. Daha belli olurdu ki testinde ikinci cizgi cikmis zaten. Ben sana tekrar ayni aciyi yasama doye hastaneye git onlemini al dedm. Ama yanlis anlaşıldım galiba k.bakma
Cmre35 portakalcicegii haa sunuda soyliyim ben 6 sene evat hasreti cektim benim 6 sene çocuğum olmadi. Ama kurban oldugum rabbim simdi ikinciyi verdi ikinciye hamileyim