Kızlar elhamdülillah kavuşturan Rabbime şükürler olsun 🤲
35 haftada nişan geldi
Yani tam 36 haftalık 8 Ocak saat gece 3 gibi kanama ile acile gittim 1cm açıklık var dendi ama ne bir ciğer geliştirici ne doğumu durdurmak için ilaç vs vermediler doğum başlamış dediler haftası küçük sıkıntı olabilir hastanemiz tam teşekküllü değil yoğun bakım yok vs dendi eve git giyin et derken hemen balikesire çıktık yola 1 saat yol sürdü sabah 5.30 gibi hastaneye vardık acil giriş işlemleri vs derken muayne vs 4 cm açıklık olmuş odaya çıktım herkes kendi odasında doğum yapıyor güzel bişey stressiz ortam gelen muayne giden muayne ediyor sancılarım 7.8 gibi artmaya başladı yürüyorum çömeldim falan arada belime ağrılar girdi masaj yaptırdım teyzeme teyzem yanımdaydı doğum anında son anda çıkmak istedi
Saat 12.40 da oğluşum kucagimdaydi kuvezede girmedi elhamdülillah 🤲🌸
Ama 3 gündür hastanedeyiz kan degerlerim düşüktü doğumdan sonra ayaklaninca yere yığıldm halsiz güçsüz düştüm kan tahlilleri oldu gayet iyi çıktı ertesi günü çıkacaktık bebekte kilo kaybı oldu emzirdim süt geldi sagdimda ama mama takviyesi yapıldı bakalm bugün inşaallah çıkarız kilo alır 🤲🌸
2430 Gr doğdu ultrason da 2600 diyordu doktor 🤷♀️🙂 sağlıklı olsunda kilosu çokta önemli değil Allah’ın izniyle 🤲
Uzun oldu hakkınızı helal edin cümleten sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin rabbim🤲 hayırlı vakitte