dilaraulusoy Sizin de hamilelik başladığından beğri uyku düzeniniz garip mi yoksa. Gündüzleri deli gibi uykum olup uyuyamıyorum. Akşamları da erkenden uyuduğum için sabahın köründe uyanmak zorunda kalıyorum.
elaweannesi dilaraulusoy şimdi uyandım eşim işten geldi dokundu diye yatağa geçerken daha uyumak imkansız gibi mide yanmam da başladı yani son 16 bi gelseydi hayırlısıyla kızım
Zeyyyn dilaraulusoy uykuyu unut önümüzdeki Bi kaç sene uyku yok 🤣 hamilelikte ayaktaydm doğurdum ayaktayız birde hep uyanık olduğum vakitte ayakta öyle alıştı gidiyor deliksiz ne zaman uyurum bilmem 🙈
dilaraulusoy Asilsmommm oooo ben öyle olsam bayılırım artık dayanamam ya ilerki haftalarda daha kötü olucak diyorlar ondan korkuyorum 😂
dilaraulusoy elaweannesi oyyy sizin bitmiş çok şükür sağlıkla alın kucağınıza inşallah yaa evet uyudum uyudum eğer bi kere gece kaç olduğu önemli değil uyanırsam bidaha uyku yok
elaweannesi dilaraulusoy aynen şükür amin canım inşallah darısı başına bende öyle gün işinde de uyku çok ama uyuyamıyorum alışkın değilim o yüzden mahfoldum kızım doğarsa zaten uyku yok biliyorum😇 doğurana kadar iyi günlerin diyene şaşırıyorum walla ben çok zorlandım hamileliğimde🙈
dilaraulusoy elaweannesi valla kuzum doğsun da ben gerekirse uyumam hamileliğim zor geçiyor bitsin istiyorum açıkçası ben