Busrabusra33 Sizlerin bebeisleri de sürekli yatıyor mu uyandiiryorm zorla emdirmek için ama yatiyo napacam sasirdim
Elfs Busrabusra33 2 saate bir emzirin sarılık artınca uyku durumu çok oluyor muayenesi de yakın zamanda değilse bir muayeneye götürün
Yss Busrabusra33 yenidoğan olduğu için çok çabuk kilo kaybediyorlar ertelemeyin bence inşallah en kısa zamanda atlatır bebeğiniz 🙏🏻
Cicilibicili Busrabusra33 ilk zamanlar öyle oluyolar☺️ Zamanla uyanık kalacaktır. Uyusa bile uyandırıp emzirin mutlaka
hs_mutluluk16 Busrabusra33 benim de yenidoğan bebeğim var hep uyuyordu zar zor kaldırıyorduk hatta uyanmadan emiyordu o da kısacık ama saatte bi zorluyordum. Bide şahsi tavsiyem mama vermeniz. Mamayla daha çabuk atıyor sarılığı. Ben günde yarım ölçek mama verdim hipp marka bikaç gün verdim bebeğim hastane yatmadı 🤗 günde bir kez mama veriyordum cansız yatmasından iyidir. Ayrıca hastaneye yatınca da mama veriyorlar zaten evde en azından göz göre göre olur
Busrabusra33 Elfs emzirmek için uğraşıyorum ama yatiyo banamisin demiyo kalkmiyo sıkıyorum hafif biyerlerini kalksın diye ama işte zorlanıyoruz sarılık başlangıcı var hemen bitsin istiyorm
Busrabusra33 Elfs çok zor oluyo ya ameliyatta bu kadar zorlanmadım acaba ne zamana kadar böyle uyuma olur
Mimebru Ayak topuklarına hafif ılık bir pamukla masaj yaparak uyanmasını sağlayın hemen etki gösteriyor . ☺️
Elfs Busrabusra33 sarılığı geçene kadar bunun geçmesi için bol bol emmesi lazım allah yardımcınız olsun
Elifinannesi_ Bizde aynıyız canım sarılık 9 çıktı. Orta seviye dedi doktor. Ne yaptıysam uyanmıyor 5 günlüğüz 🥲 şuan emmiyor , sütü sağıp biberon veya şırınga ile veriyorum 🙏🏻
Busrabusra33 Elifinannesi_ ahh napacaz biz yaa😟biz de 6 şuan uyanmiyo zorla uyandiiryorm yok olmuyo ben doktora götürmedim gotursemmi sarılık var mı kaç falan diye yoksa gerek yokmu pis ortama evde bseyelr mi yapayım yani doktor bsey yapar mı napsam ya kafam karisti
Yss Busrabusra33 canım bence doktora gidin benim bebeğimde surekli uyuyodu hiçbir şekilde kaldıramıyorduk yenidoğan muayenesine gittiğimizde sarılık değeri yüksek çıktı iki gün hastanede yatmıştı
Zeyyyn Busrabusra33 sarılık değeri yükselmiştir siz onu yarın bir doktora götürün uyanması lazım genede emmezse daha çok artar bide
Elifinannesi_ Busrabusra33 2 saatte bir genelde emzirmeye çalışıyordum. İlk günler memeyi emiyor sanıyormuşum bebeğim çekiyordu aslında emiyordu ama kanallarım kapalıymış. Ben sezaryen oldum duştan sonra sütüm geldi. O zaman farkettik. Çocuk aç kalıyormuş megersem 😞kızım öylesine emmek istiyor ki resmen benimle kavga ediyor. Ememeyince hırçınlaşıp ağlıyor. Bugünde doktora gittik doktor kanallarım tıkanmış acil hastane tipi süt sağma makinası ile sağım yap dedi kaç biberon süt çıktı bilmiyorum. Daha yeni de kanallar açılınca kızım emdi şükür 🥲🙏🏻 Zaten emmeyi çok istiyor böyle gider inşallah
Busrabusra33 Elifinannesi_ Allah. Allah kanalların kapalı olduğunu ilk defa duydum o nasıl oluyor acaba nerden anliyolar acaba benimde mi öyle agliyo falan ama emiyo böyle yutuyo hatta ağzında beyaz sütü goruyorum dudaklarinin arasından geliyo sizin öyle olmuyo muydu .Duşa girmedim sezeryan olalı 6gun oldu bugün gircem sanırım sütüm iyi gelir
Yss Busrabusra33 ışık tedavisi gördü iki güne düştü sarılık değeri canım bende doyduğunu anlamak için günde birkac kez mama vermiştim atlatana kadar şimdi sadece anne sütü alıyor
Yss Busrabusra33 ve süt sağma cihazı almıştım emzirdikten sonra sağiyordum hem sütün artmasını sağlıyor hemde sağdığım sütüde iciriyordum süt sağma cihazı şart bence ilk zamanlar dolu olan göğüsünü boşaltmış olursun mastit olmanı engeller