Kızlar hepinize merhaba bu postu açacağım günü sabırsızlıkla bekliyordum gayet güzel bir hamiellik sürecim oldu bebeğim normal doğum pozisyonunda beklesede panik atağımdan kaynaklı riske atmak istemeyip sezeryana karar verdik ama sezeryan beni aşırı derecede korkutuyordu son kontrol gunumdü 39. Haftada cumartesi sezeryana girecektim 38+5 de persbe günü kontrole gittim bu sırada doktorun şeker kontrolü yapıyordu hep sınırda çıkıyordu çünkü son hafta baya artmıştı buda anne karnında bebekte deri döküntüsü yapmaya başlamış suyum bu dokuntulerle dolmuştu ultrasonda baya belliydi bebekte bunu yutmaya başladığı için o gün hemen sezeryana alındım böyle aniden olunca daha da stres oldum tabi hemen yatış yapıldı akşamüstü 5 gibi ameliyata alındım ama girerken o kadar korkuyordum ki ağlamaktan bittim beni içeri aldılar öncesinde hep iğne ile ilgili korkuttular ameliyathane ortamı o sesler hepsi beni geriyordu üstümü açtılar belimden iğneyi vurdular birşey diyimmi asla öyle bir acı yok yalan kendinizi kasmayın rahat olun anlamıyorsunuz bile benim elimden açılan damaryolum daha beter acıdı yavaş yavaş zaten uyuşuyorsunuz yatırdılar sedyeye hazırlık başladı tedirginim ama mutluyumda ve ekip harika pozitif oda beni ayrı motive etti herkes benimle konuşuyor flan doktorum geldi sonda takıyoruz dediler ama asla hissetmedim baslamislar ama ben birşey hissetmiyorum sadece dokunmalar baskılar ama onlar bile yani garip bir şekilde mutluluk veriyor tek düşündüğüm bebeğimin o anı çok uzun sürmedi zaten bebeğim hemen çıktı çıkana kadar ben başımdaki hemşirelere anestezi doktoruna sürekli soru soruyorum kafam dağılsın diye bu çok iyi bir çözüm birde doktorum aşırı güzel müzikler açtı oda ayrı rahatlattı sonra bana hangi şarkıyı istersin dediler bilmem dedim biz dünyayı çok sevdik şarkısı açıldı ses yükseltildi bir anda alkış ağlama gülümsemeler hoşgeldin dünyamıza dediler oğlum geldi o anı anlatamam sonra zaten herşey hemen bitti çıktım çıkarken oynuyordum ameliyatta da omuzlarimi hep oynattim oynadım aşırı güzeldi ya o anı gözüm kapalı tekrar yaşarım yani 🙈 odaya geçtim ilk gece ilk kalkış illaki aşırı ağrılı oluyor hiç gecmeyecej sanıyorsunuz ama inanın ve bol.bol yürüyün lavaboya çıkın idrarinizi sakin bekletmeyin daha çok ağrı olur mümkün olabildiğince hareket edin kahve mutlaka için ben hiç baş ağrısı yaşamadım bugün 4. Günüm kontrol vardı bantlar açıldı ve korse kullanmya başladım artık daha rahatım ve gün gün iyi oluyorum Allah herkese böyle doğum nasip etsin 🙏😊