bilgegk Yukardada dedigim gbi 3 gundur ozellikle geceleri surekli idrara skışıyorum lavaboya o dakika gitmesem kaciricakmisim gbi bi baski oluyor ve tabi kasık ağrisida bundan nasil kurtulucam ya uyku uyumuyorumm
Makskala bilgegk kaç haftalıksınız. Ben 33 haftalığım bende de aynı dert var yatmaya yakın su içmeyi bıraktım ben daha iyi oldu gibi 🤷🏻♀️
Seydasavrak bilgegk bende de aynı durum şu saat oldu hala uyuyamadım birde ileriki haftalarda daha da artıyor diyorlar napacagiz bilmem ☹️☹️☹️
bilgegk Yagmur34 3 gündür inanın deli olucam uykuya dalamıyorum o derece 5 dk da 10 dk da bir nasıl gecicek bu vallahi yordu beni git gel 😔
bilgegk Makskala 13+4 haftalığız bir anda böyle bisey basladi bel agrisida cekiyorum inanilmaz derecede ne yapmak lazim bilemedim
110710 Kaç haftalıksınız bebe mesaneye baskı yapıyor o yüzden böyle birde bende gebelik şekeri çıktı o da yaparmış günde bi kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum bu yüzden ama yapcak bişey yok😭🤗
o1anneadayi bilgegk aynı durum bende de var canım dayanilmayacak kadar çok bel ağrısı var ve çok sık idrara çıkıyorum söylemesi ayıp idrarimi yapıyorum daha kalkmadan yine geliyor normal mi bunlar acaba
110710 Seydasavrak Doğru valla iç çamaşır değiştirmekten bıkıyor insan tuvalet kağıdı çok cabuk bıtıyor sifonu kaç kez çektiğim belli değil altta enfeksıyon varsa idrarda kaçırılıyor ama normal canı sağolsun yavrumun 😂😊🤣
bilgegk o1anneadayi valla canım bebek mesaneye baskı yapıyor galiba ya tam olarak anlayamadım bende bel ağrım benimde cok vardı… şuanda hastanedeyim kanama sikayetiyle geldim ama kesede delik varmis suyumun geldigini soylediler yatiyorum dua edin ♥️
o1anneadayi bilgegk cok geçmiş olsun canım dualarim seninle insallah düzelir gecer sagsalim kucagina alırsın bebeğini 🙏🏻🤲