mom2609 Arkadaşlar bende şuan adetin ilk gününde ilk saatinde yavaştan tatlı bir ağrı olur ya kımıl kımıl kasıkta öyle bir ağrı var. Yalancı kasılmalar nasıl oluyor? Bu yaşadğım kasık ağrısı yalancı kasılma mı? Bu arada 38 haftalığız
Zeynep266 mom2609 bendede saatlerdir var ama nerdeyse her gece var sabaha geçiyor tecrübe edindiğim kadarıyla yalancı dedikleri bu sancı 🙄
Cicilibicili mom2609 gerçek doğum sancısı belli aralıklarla gelir gider ve özellikle belden vuruyor ağrı. En büyük korkumdu anlayamazsam diye ama çok güzel anlatıyor kendini 😅
annesialisi mom2609 yalancı kasılma zorluyor ama geçiyor. Doğum sancısı aşırı zorlanıyor ama öyle dakik ki saniyesi saniyesine aynı geliyor. Yani on dk ya bir abrş dk ya bir falan givi.
mom2609 Ve dayanılmayacak gibi değil ağrı. Doğum sancısında ilk başta dayanılcak gibi mi ağrı oluyor🙈 ay çok soru sordum ama heyecanlandım
Shrtt mom2609 anlattıklarının aynısı ve artı su mu akıntı mı olduğunu çözemediğim avuç içi kadar ıslaklık geldi
mom2609 Zeynep266 normalde 30. Haftadan sonra kramp girmişti kasığıma doktorum magnezyum ilacı vermişti. Onu kullandıktan sonra her gece rahat uyudum rahattım. Ama 5 6 gündür kullanmıyorum ki sancılarımı örtmesin diye takip edebileyim diye.. bu yakına işaret diye hissediyorum en azından😁 minnoşlar gelse artık
eceturan Bende sabaha karsi oluyor ondan sonra surekli kasilma halinde. Kalkana kadar donuyorum kasiliyorum vs yarin dr gitcem son ozel muaynem 🥲
mom2609 eceturan benim de öyleydi 30. Haftadan sonra kasılmalarım uykudan bile uyandırmıştı. Doktorum magnorm diye ilaç verdi suda çözülen o çok güzel rahatlatmıştı. Normal canım..
mom2609 eceturan o zaman doktor başka bir çözüm yolu bulur. İnşallah ciddi bir şey yoktur🙏🏻 Üşütmemeye idral yolu enfeksiyon kapmamaya da dikkat et. Minnoşlar sağlıkla gelsin
mom2609 Shrtt ay canım ben de su gelmedi şuan ama geçen haftalarda öylr birmşeyle karşılaşmıştım su gibi doktorum sızıntı vermeyeceğini ve bebek habercisi olmadığını söylemişti. İdral kaçması veya kendi suyun olabilir. Bebek suyu değilmiş🙈
mom2609 Shrtt yok idral kaçması veya kendi suyun geliyor aynı su gibi lekesiz bunu farketmiyorsun bile.. Bende de çok kez oldu😂 içini ferah tut canım.
Shrtt mom2609 😅iyi barii zaten yarın doktor randevum var onun içinde biraz daha rahattım ama yinede bi tedirgin oldum tabi