Aleyna_Muzaffer Busra-1411 Ben 19 haftalık gebeyim hala hissedemedim ben .. oğlumda 13 haftalıkken kızımda 15 haftalıkken hissetmiştim 3.bebeğimde hissetmedim daha
__hamisbianne__222 Busra-1411 hafifce tepti kızım 18 haftalıkken net hissetmiştim oğlum da 3 aylık olmadan daha seyremesini hissederdim kasığımda
Sevgi-clk Tgceetali_08 Sedaceylan bende de öyle bazen şiddetli bazen sakin bir seyirme tam anlamıyla tekme mi çözemedim 😂
Ntk Busra-1411 33 haftalığım 🌸 17 ,18 haftalar da hissettim vurmalarını çok hafif oluyor elimi kasıklarıma koyduğumda daha net hissetmiştim bide öyle dene istersen 🙏🏻🥰 Bir de ilk gebelikte az be geç hissedersin demişlerdi.
Janya_86 Ntk merhaba kasıklarda mı hissediliyor 18 haftadayım göbek deliğin ordan hissetmeyi bekliyorum bende😉 ilk gebelik olduğu için bilemiyorum
Beyzanrr Busra-1411 canım bende 18 haftalıkken hissetmiştim elini karnına koyduğum zaman bi kalp atışı gibi bişey atıyo onunla karıştırılıyor ama o değil onun biraz daha sert atışı ve seyrek olanı☺️
DLr33atly Busra-1411 14 haftalıkken atiyordu sonrasında. 18 haftalikti net hissettim şimdi 29 haftalık hiç durmadan dönüyor vuruyor kıpır kıpır bir bebek olacak heralde 🥰
Asdfghjkll Busra-1411 Ben 16+6 yım ilk hamileliğim hissedemiyorum diye üzüluyodum ama okudumki herkez 18/20 diyo rahatladim biraz bakalim ben nasil hissedicem oğluşumu
DryVrl mucizemizibekliyoruzz şu şekilde tarif edebilirim göz seyirmesi olur ya onu karnında olduğunu düşün kas seyirmesi gibi yani tak tak atıyor karnın :)
Meri3220 Busra-1411 19 haftalık olduğumda yılbaşı gecesi pıt pıt sağımda bişey attı böyle önceden seyrime falan oluyordu ilk gebelik bilemedim şuan net anlıyorum dönüyor, kayıyor tekme atıyor ama çok kuvvetli değil herşey zamanla inşallah
Msl_ege Busra-1411 hızlı kalkmayın , bende ne yapsam aşamadım şu huyumu . çok fecri hareket ediyorum . hızlı kalkınca da kramp giriyor ama geçti şimdi ilk zamanlar oluyodu o . daha bebeğe de alışamamıştım bi de unutuyodum 😅
Nznuuz Busra-1411 16. Haftada balık gibi pır pır etmeye başladı. 21. Haftada gözle görülür olmuştu haraketleri 💙🐣
igvescarim Göbeğimde kalp atıyor gibi o ne oluyor arkadaşlar 😂 kendi kalp atışım ordan olmuyordur heralde 😂😂
Eda4119 papatya981 ben 20 haftalığım ama öyle hissetmiyorum nasıl oluyor sadece tekmelerini hissediyor gibiyim
Nurakin077 Eda4119 canım bende 21+ yım bende öyle hissediyorum bazen gezdiğini de anlık sertleşmeden anlıyorum bir yerde bi yumru gibi oluyor. Hep bir şey hafif hafif vuruyor
igvescarim Eda4119 ya gerçekten öyle mi acaba bugün uzandım göbeğim atıp atıp duruyor 16+2 valla kendimin sandım 🤦🏻♀️😂
Laleozkan_09 Busra-1411 19 haftalıkken düğünde hissettim. Kıpır kıpırdı Çok mutlu olmuştum. Hiç hissetmiyordum o güne kadar