Maaaile Ciger gelistirici yaptıran anneler,bebeginizde sonradan hareketsizlik oldu mu? 35+6 haftalığız.
Handan_65 Maaaile Sağlık ocağına gidip kalp atışı duyabilirsiniz Bmde bugum gittim fazla hareket etmiyor diye doktor dedı sürekli hareketsiz kaldığın için bebekte dinlenmiş oluyor oyuzden fazla hareket etmiyor dedı
Anne3434_ Maaaile ben 1 hafta hastanede yattım o ara yapıldı sancım da vardı yani sancıdan mı iğneden mi bilmiyorum bi süre çok az hareket etti sonradan düzeldi
glzglz Maaaile bende de olmuştu hemen dr a koşup kalp atışına bakmıştık her şey normaldi ama 4tane vardı sonuncuyu korkudan yaptırmamıştım. Birkaç güne normale döndü.
Maaaile Handan_65 Anladim canim,sabah gidip ben de baktirayim. Bugun oglen ciktim hastaneden ama azaldi gbi hareketleri.
Maaaile Anne3434_ Benim sancim,acilmam falan yoktu ama leke geldi devami da oldu doktor mecburen gelistirici yapti. Şimdi hareketleri cok cok az.
Maaaile Anne3434_ Aynen zaten tetikteyiz erken doğum için. Bir değişiklik olursa doktorum hemen doguma alacak 😔 yoksa iki haftayi zorlayalim,dinlenmen lazim dedi.
Melteminkuzusu Hastanede yatıyorum şuan 33+2 olduk bebeğe giden damarda yetersiz kan akışı varmış ciğer geliştirici birinci doz yapıldı benimki gayet hareketli
Fatmnrzddd Benim ilk 2 dozdan sonra haraketleri aşırı yavaşladı sonra 2 dozunu daha olunca baya haraketlendi
Fatmnrzddd Maaaile maşallah benim gelişim geriliği var 34+5 1860 gram 31deyken çıkmıştı ortaya 1400 dü o zamanda
Maaaile Fatmnrzddd Ben iki haftadir sürekli süt,muz,tahin pekmez,bebe bisküvisi,soda bunlari tukettim canim istersen sende dene.
Fatmnrzddd Maaaile denedim kaç haftadır ama beslenmem ile alakalı olan birşey değil su azlığından kaynaklandığını söyledi doktor
Maaaile Anne3434_ Insallah canim,yanilma payi da olabilir tabi kiloda ben de sasirdim. Cigerler de gelistirildi artik saglikla gelmesni beklicez.