Yasozi Daha once ekşi diye nar ağzıma sokmazdim şimdi önümde tabak tabak deli gibi yiyorum böyle olan varmı hamiş kankilerim ses verin 😂😂
Bernako Yasozi pekmez.. asla ağzıma sürmezdim öldürselerde okadar nefret sebebiydi. Şimdi her sabah iki kaşık mutlaka yiyorum
UmutsuzPolyanna Yasozi bende lahana asla yemezdim her 2 hamileliğimde ilk lahana aşerdim şimdi önüme 1 tencere koy yarısını rahat yerim mdjd😅🤣
_Hayalim- Yasozi bende hayatımda maydanoz ve haşlanmış patates tatmadım son bir aydır aşırı derecede yiyorum 🤭
goldumsu Yasozi yemediğim bişey yoktu hamilelik öncesinde şuanda da yine aynı ama beş katını yiyorum işte hayat zjshhdksoe
Yasozi Bernako doğurduktan sonra da devam ediyo mu bu acaba kilo kilo yicez yoksa önceden yiyemediklerimizi
Yasozi _Hayalim- ay ben önceden deli gibi soğan yerdim ekmek arası bile yerdim o kadar seviyodum şimdi dograsam elime sinince kusuyorum ters tepenler de geçer mi 😂
_Hayalim- Yasozi bendede makarna ters tepti yedi aydır ne yiyorum ne yapıyorum🤣 gebelikten önce her gün yiyebilirim o derece🤣 Geçermi bilmiyorum tecrübesizim bu konuda
annesinin_beybisi Yasozi yediklerim değil de yiyemediklerim var yoğurt mesela bayılırım ekmekle banarak yemek benim icin en güzel yemektir ama gebelikte aşırı gaz yaptı tavuk desen bugün pişirdim kokusundan mutfağa giremedim😁
Yasozi annesinin_beybisi tavuk benimde öyle oldu önceden yemekten gıdaklıcaktım artık çok severdim şimdi kokusuna hiç tahammülüm kalmadı 😪😂