aley0192 Kızlar 21+4 üm karnımın sağ tarafı arada ortaya kayıyor ve belim hem acıyo hem ağrıyo garip bir şeyler oluyo uyuyamıyorum neden olduğu hakkında fikriniz varmıı
slnacar aley0192 magnezyum kalsiyum takviyesi ile bi nebze azalabilir doktorunuza danışın ağrılarınızı , desteklicektir . Maalesef zamanla ağrılar ile yaşamaya çalışıyor insan 30 haftadayım valla korkutmak istemem ama çok zor :) bebişlerimiz iyi olsun da 🙏
twinscrn aley0192 bende 22+3 teyim uyuyamyrm sağa dönsem sola bıçak saplanyor gbi sola yatsam sağa oluyor sanki iki büklüm yürüyorum uygulamanın verdiği bilgi yalancı sancı denlyormus
Cmre35 aley0192 valla bnde oyleyim uzandigim zaman yerimden desteksiz kalkamıyorum. İlk gebeligimde hic olmamıştı boyle seyler ama bu beni mahvetti 18+5
aley0192 slnacar anne olmanın zorlukları şimdiden başladı desene arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlıklıca dünyaya getirsin
mor_menekse1 twinscrn 29 hafta her gün daha da zorlaşıyor Malsef az kaldı dua et hep ilaçları düzenli al dinlen canım bnde ikizim bekliyorum 🥰 inşAllah zamnında Saglıkla gelsinler
twinscrn mor_menekse1 amin insallh benim ilk gebelik pek bir bilgim yok çok tereddüt ediyorum bazı şeylerde ama arstryrm sürekli sonra olumsuz olan hikayelri görüyorum daha çok tereddüt ediyorum sağlıcakla alalım insllh hepimiz