Demetglrr Son iki gündür sırtlarım çok ağrıyor resmen kemiklerim kırılıyor gibi 37+5 gebelik haftam dopum belirtisi mi yaşayan var mı
eylulabla_oluyor Demetglrr ben de sırt ağrısı ile uyanıp akiamona hastaneye gidip sabah doğurmuştum canım
ayse12211 Demetglrr ben 38+0. Benimde çok kötü sırt ağrılarım başladı sırtım kırılacak gibi. Ne oturabiliyorum. Ne de uzanabiliyorum.
eylulabla_oluyor ayse12211 adet olmadan gelen hafif sancılardan vardı kasıkta ağrı yani abartı değil ama öncesinde hiçbir belirtim olmadığı için sancı azda olsa anlamıştım ben bide gün içinde sürekli iç çamaşırım ıslanmıştı
ayse12211 Demetglrr hastaneye gitmek istemiyorum. Sancı geldikçe dua okuyorum kendimi sakinleştiriyorum.
Demetglrr Yürürken yada otururken vajina içine bir şey batıyor gibi oluyor oturduğum yerden zıplıyorum
leylo29 Demetglrr Ayni ben dede var canim agrim adet sancisi gibide agrim var neyin nesi biledim solda bacakda krap var32 haftalik bnde
eylulabla_oluyor ayse12211 canım ne yaptın merak ettim açıkçası kavuştunuz mu miniğe yoksa hala belirtilere devammı
Demetglrr eylulabla_oluyor cuma günü sezeryan için gün aldık sırt ağrıları devam belki de sezeyan olmasam doğuracam o durumdayım
ayse12211 eylulabla_oluyor hastaneden yeni çıktım. Nstde sancım çıktı ama açılmam olmamış rahmim iyice yumuşamış ama açılma olmamış. Ama gerçek sancılarım başlamış
leylo29 Demetglrr Duydugum kadariyla siddetliyse doğum belirtisi git bence hastaneye canim dayanilcak vaziyette olan bel agrisi dogum belirtisi
eylulabla_oluyor ayse12211 bende doğuma gittiğim gece bile açılmam yoktu ebe eve git dedi ısrarla kaldık gece 4 e kadar 4 cm zor olmuştu açılma için üzülme düşünme doğum anında olur açılman canım bol bol merdiven in çık ben böyle doğuma gittim