Meryemcelikaliyeva Merhaba arkadaşlar Asya hastanesine giden var mı tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba ?
Ahgd Meryemcelikaliyeva Aygun hanıma gidiyorum cok tatlı ve cana yakın bir doktor çok memnunun tavsiye ederim sizede. Arkadaşımda Çağla hanıma gidiyor o da cok memnun ikisinden birini deneyebilirsiniz🥰
Meryemcelikaliyeva Ahgd çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Peki fiyatlar nasıl muayene Dogum falan bilginiz var mı ?
Ahgd Meryemcelikaliyeva bu yıl henüz gitmedim zam geldimi vs bilmiyorum ayın 22.sinde öğreneceğim😀Aralık ayında muayne 165tl olmustu. normal doğum 3000 sezeryan 3600dü canım
Aynur47 Ahgd canim sanada extralardan bahsettilermi yok kendi doktorumuzun isteyince 700 fazla vericez gbisnden
Meryemcelikaliyeva Ahgd çok teşekkür ederim canım benim şimdi gittiğim hastanede doğum 8500 olmuş çok fazla orda iyi diye duydum o yüzden inşallah bakalım
Ahgd Meryemcelikaliyeva doktorumdan cok memnunum doğum olarak deneyimim yok ama doğum yapan kişilerde memnun kaldıklarını söylüyorlar canım fiyatlar gercekten cogu hastaneye göre uygun
Meryemcelikaliyeva Çok teşekkür ederim kızlar 🙏🏼😘 Allah hepimize yardımcı olsun Azerbaycanlı galiba doktor 🤔🤔 Ahgd
Asyaayaz1 9 ay Aygün hanıma gittim 6 ay öncede doğum yaptım kesinlikle tavsiye ederim öyle bir doktor kolay kolay bulunmaz 😍