snmtncr Arkadaslar 24+6 gunluk hamileyim akintim var bunun normal oldugunu biliyorum ama ic camasirim gun icerisinde ıslanıyor. Yani kaçırma hissi yok ama genelde islak oluyor. Sizede oluyor mu doktoruma danisacagim ama bu sorunu yasayan var mi merak ettim
Belissima snmtncr günlük ped kullan ıslaklık oluyor illaki. Bebeğin idrar kesesine baskısı arttıkça daha çok oluyor
mac snmtncr bendede var sürekli değiştyorum asırı artık akıntıyı geçtik su gibi 😒😒 ilaçta kullandım fitilde faydası YOk gecmıo 😟😒
snmtncr Yasmina bende sabah aksam değiştiriyorum calistigim icin is yerinde zor oluyor. Cok islaninca gunluk ped takiyorum. O da sagliksiz biliyorum ama sık sık değiştiriyorum.
Gulsunoyku 29 haftaligim 17.haftadan beri yaşıyorum malesef kokusuz olduğu sürece sorun yok dedi doktorum
snmtncr Gulsunoyku sanirim ben erken dogum belirtilerini okudum sizinti varsa dikkat edin diyordu ben ondan sanirim panik oldum. Suan bizim yasadigimizla sizinto daha farkli olmali diye dusunuyorum. Rabbim zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Gulsunoyku snmtncr kızıma hamileyken 9 ay akıntim oldu yeşil sarı renkte kokulu hiç bir ilaç çare olmadı 40.haftada doğum yaptım bundada inş zamanında olur doğumum doktor kontrolünde olduğum sürece sorun olmaz içini ferah tut canim
Nisankzn Bende olmuyor sizinti icin bi gorusun doktorunuzla bence ama herkesin yasadigi farkli olabilir
snmtncr Nisankzn evet bayramdan sonra kontrolum var ilk onu soracagim zaten. Insallah normal bir seydir🙇♀️
Yasmina Kokulu veya yeşilimsi renkte olmadığı sürece akıntı normal zaten sızıntı olsa anlaşılır akıntı kıvamlı oluyor sızıntı ise su gibi
snmtncr Gulsunoyku insallan bende oyle dua ediyorum🙇♀️ bayram sonrasi kontrolum var. Bakalim insallah doktorumda guzel seyler soyler
snmtncr Belissima insallah baskidandir🙇♀️ kullaniyorum sık sık degistiriyorum oda cok saglikli degil diye okumustum
Maviii Belissima günlük ped enfeksiyona birebir bence sizde kullanmayın onun yetine kağıt havlu koyun madem sık sık değiştiriyorsunuz