Kahveli Bilen bilir bu ay ovulasyon testi yaptım 9.gun yumurtlama gördüm( 2ocak) ve yarım saat önce kahverengi akinti geldi yaklaşık 8-9 gün oldu yumurtlama ve çatlama göreli. Şuan sol kasık batmam var sabah kaset test yapsam çıkar mı acaba🤭
Barlas_mom Kahveli Eğer varsa silikte olsa çıkar canım çok net belli olmasa da ☺️ Ama şüpheleniyorsan bence kan ver kesin sonuç 👍 inşallah vardır 🙏🏼
Omay0707 Kahveli yerleşme kanaması adetten 1 2 gün önce yada sonra olur diye biliyorum birde 9.günü daha hcg salggılamadı gebelikse eğerki 12.günden sonra hcg salıgılar diyelim erken salgılasa dahi hcg düşükken yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum kuzum istersen bir test ysp
Kahveli Barlas_mom Ay bilmiyorum bu aydan cok ümitliyim belirtilerde var gibi ama hemen kan vermek istemiyorum 🤭
Kahveli Barlas_mom Reglim 21 ocaktaydi ama erken yumurtlama olduğu için 17 ocağa çekti uygulama regl tarihimi
Kahveli mervekss Evde kaset test var canim. Bakalim sabaha ne olcak bilmiyorum duruma göre yapicam test
Kahveli Omay0707 bir iki gün sonra test yapicam canim. Ama regl olmamda imkansız yani daha son regl üstünden 18 gün gecti
portakalcicegii Omay0707 ayyyyu ne güzel söyledin. İnşallah sende hamilesindir. Beni bu lekelenme çok tedirgin ediyor 🙄
portakalcicegii Kahveli sende haklısın. İlk hamileliğimde benim adete 3 gün kala yaptım cıkmadı. Adet günü çıkmıştı 🤷♀️
Kahveli Omay0707 yok canim zaten ovulasyon takibi yapmıştım bu ay yumurtlamayi görüp degerlendirmistim. Bence bu yerlesme kanamasi ama bakalım olmadı yarın sabah test yaparım